Festival Dedemsvaart Natuurlijk maakt volledige Line up bekend

Festival Dedemsvaart Natuurlijk maakt volledige Line up bekend

Ook in 2017 zorgt festival Dedemsvaart Natuurlijk voor een woest aantrekkelijk muzikaal programma. Met meer dan vijf en twintig acts belooft de vierde editie van het Dedemsvaartse festival weer een enorm feest te worden voor muziekliefhebbers. Of het nou pop, funky, rock, dance, blues, of hardcore is: voor iedere fan van goede muziek biedt Dedemsvaart Natuurlijk veel moois. Het festival wordt op tweede Pinksterdag, maandag 5 juni, gehouden van 11.00 uur tot 20.00 uur bij recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart.

De line-up is een mix van gerenommeerde namen, upcoming acts en lokaal talent.
'Via de Facebookpagina ‘Dedemsvaart Natuurlijk’ zijn de afgelopen weken al een aantal gerenommeerde namen van bands bekendgemaakt die op het Rabobank hoofdpodium ‘Rabo stage’ zullen optreden.' vertelt organisator Arsanio Wiet. Zo konden we al lezen dat populaire namen zoals Jurassic Park the ancient rockers, Purplemind en Jord (brinkhuis) met band van de partij zullen zijn. De ChillOut Stage wordt de laatste uurtjes van het festival omgetoverd tot een heus Hardcore Area. Het was volgens velen de hoogste tijd voor een goed Hardcore feest in Dedemsvaart. Houd jij van Hardcore? Dan moet je hier zeker bij zijn! De organisatie belooft dat, als dit een succes wordt, ze volgend jaar terug komen met een nog vettere editie!

Vandaag zijn op de website alle namen bekendgemaakt van de bands en artiesten die op de vier podia hun kunsten zullen gaan vertonen. De line up is vormgegeven in samenwerking met Jongerenwerker Ruben Drost en artiestenbureau 'Artist Agency Nederland' uit Dedemsvaart.

De line up van de Rabo stage ziet er als volgt uit:
Jurassic Park, Jord & band, Bar & Booz, Bedjûl, Purplemind, DJ Douwie

'Ga voor de complete line up van de overige podia naar de website www.dedemsvaartnatuurlijk.nl en/of volg ons via Facebook voor het meest actuele nieuws.'

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring