Vernieuwde bingo aan de Hoofdvaart.

Vernieuwde bingo aan de Hoofdvaart.

Totaal vernieuwd, zo omschrijft het bestuur van buurtvereniging Hoofdvaart-West de opzet voor de bingo welke aanstaande vrijdag 9 juni wordt georganiseerd. Al vele jaren waren de prijzen voor de bingo’s in vleesschotels en geldbedragen verdeeld. Nu komt er echter een geheel ander prijzenpakket. Tijdens de tien normale speelronden maakt men nu kans op waardebonnen, vleesprijzen, boodschappen pakketten, geldprijzen, en gebruiksvoorwerpen. Ook wordt er nog een superronde aan het einde gespeeld. Na jaren van afwezigheid wordt ook de jackpot weer ingevoerd, een extra kans om een mooie prijs te winnen. Voor elke binnenkomende bingospeler stopt de organisatie één euro in de jackpot. Om de start extra aantrekkelijk te maken heeft de vereniging reeds een startbedrag van twintig euro in de jackpot gedaan.

De bingo is voor eenieder toegankelijk, ongeacht wel of geen lid van de buurtvereniging. Zoals al weer enkele jaren wordt de bingo gehouden bij zaal Drenth aan de Hoofdvaart 94 in Dedemsvaart. Aanvang is 20:00 uur, de zaal gaat een kwartier voor aanvang open.

Deze bingo is één van de activiteiten welke niet alleen voor de leden wordt georganiseerd. Zo staat op 24 juni de jaarlijkse rommel/ vrijmarkt aan de Hoofdvaart op het programma. Elk jaar de ideale gelegenheid voor eenieder om van de overtollige spullen af te komen. Maar ook de kans om net dat ene wat al zo lang werd gezocht te vinden. Opgave voor een gratis plek kan reeds via de mail hoofdvaartwest@hetnet.nl ook is daar meer info te krijgen.  

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring