ZOMERACTIVITEIT BIBLIOTHEEK : schrijf- en schilderworkshops!

ZOMERACTIVITEIT BIBLIOTHEEK : schrijf- en schilderworkshops!

In 2017 organiseren de bibliotheken in de gemeente Hardenberg verschillende activiteiten rond het jaarthema “De Tijd Vliegt”. Omdat de zomer vaak de tijd is van de vakantie, en dus : vrije tijd, organiseert de bibliotheek een schrijf- en schilderwedstrijd rond het thema : VRIJE TIJD. Van 1 juli tot 1 september kunnen de inzendingen ingeleverd worden bij de bibliotheekvestigingen. Als aftrap en ter inspiratie worden er een aantal workshops georganiseerd, zowel voor jeugd als voor volwassenen. Deelname aan de wedstrijd staat open voor iedereen of u/jij nu wel of niet deelneemt aan de workshops.

 SCHILDERWORKSHOP: Zaterdag 10 juni a.s. verzorgt Mijnske Veldhuijzen van Mourik van Atelier De Potstal een natuurschilderles in het Vechtpark in Hardenberg. “Flamingo in het Vechtpark”: er is onlangs een flamingo gesignaleerd in het Vechtpark. Dat is al heel bijzonder, maar daarnaast zijn er tal van andere watervogels te spotten in dit prachtige stukje natuur.

Tijdstip: 10.00 – 15.00 uur. Ontvangst in de bibliotheek in het LOC+ in Hardenberg. Maximaal 10 personen kunnen deelnemen, leeftijd vanaf 18 jaar.

Kosten: €20,-, inclusief materialen . Zelf meenemen: stoeltje, eventueel veldezel, lege jampot, flesje kraanwater en een klein doekje.

 SCHRIJFWORKSHOP: schrijfster Thérèse Major geeft een aantal workshops in Hardenberg, maar ook in Dedemsvaart:

- 14 juni: 14.00-15.00 uur workshop “gedichten maken” voor kinderen vanaf 10 jaar in Bibliotheek Hardenberg

- 22 juni: 19.30-21.00 uur workshop “kort verhaal schrijven” voor volwassenen in Bibliotheek Hardenberg

- 28 juni: 19.30-21.00 uur workshop “kort verhaal schrijven” voor volwassenen in Bibliotheek Dedemsvaart

- 5 juli: 14.00 – 15.00 uur workshop “gedichten maken” voor kinderen vanaf 10 jaar, in Bibliotheek Dedemsvaart

Alle inzendingen worden na 1 september beoordeeld en zullen worden gebundeld in een boekwerkje. Voor de mooiste werken zijn er leuke prijzen beschikbaar! | Opgave kan via info@bibliotheekhardenberg.nl   of bij de deelnemende vestigingen.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring