Jongeren krijgen meer zelfvertrouwen door The Box Project

Jongeren krijgen meer zelfvertrouwen door The Box Project

The Box Project in Dedemsvaart geeft jongeren een boost. De bokstrainingen vergroten hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, blijkt uit de eerste ervaringen. Dinsdag 27 juni gaat de volgende trainingsronde van start. Aanmelden kan nog.

“Tijdens The Box Project gaan jongeren vier keer met elkaar boksen en sporten bij The Training Club”, vertelt jongerenwerker Ruben Drost van De Stuw. “De trainingen zijn leuk en goed voor hun gezondheid, maar het levert nog meer op. Jongeren worden hierdoor bewuster van hun lichaam en krijgen meer zelfvertrouwen.” Binnenkort begint er een nieuwe trainingsronde. Voor wie dit bedoeld is? “Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die het beste uit zichzelf willen halen. Het is een investering in jezelf, dus meld je snel aan!”

Wanneer

De trainingen vinden plaats bij The Training Club aan de Langewijk 366 in Dedemsvaart. De eerstvolgende trainingen zijn op dinsdag 27 juni, 4, 11 en 18 juli van 18:00-19:30 uur.

Aanmelden

The Box Project is een initiatief van De Stuw en Tactus in samenwerking met The Training Club. Deelname is gratis, maar opgave is verplicht bij jongerenwerker Ruben via r.drost@destuw.nl of 06- 33 70 37 49. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring