M.A.C van Dedem coureur Dave Meijerink goed van start in Tsjechië. (Update 3)

M.A.C van Dedem coureur Dave Meijerink  goed van start in Tsjechië. (Update 3)

Op dit moment (zaterdag 24-06-2017) vinden in Tsjechië de FIM Long Track World Championship Qualifying Round - Marianske Lazne plaats. (grasbaan) Terwijl het grote kapitaal  van de wegraces in Assen rond rijden, draait Dave zij rondje in Tsjechië. Het jonge talent uit Schuinesloot die dit jaar voor het eerst met de wereldtop mee mag rijden kende de een goede start en won verrassend de eerste heat. Wij zullen proberen via updates de uitslagen zo actueel mogelijk op de website www.dedemsvaartinvogelvlucht.nl  te plaatsen.

Na 2 heats staat Dave op een geweldige 2e plaats met 7 punten

in de derde heat moest Dave genoegen nemen met een 3e plaats. Wat ook in de tussenstand zijn plaats is. Het gaat goed met Dave.

Dave sluit af met een overwinning in heat 5

Met 15 punten wist Dave Meijerink op een geweldige 5e plaats te eindigen. Door dit resultaat heeft hij zich gekwalificeerd voor de Challenge in Berghaupten op 27 augustus. Want de eerste 12 kwalificeerden zich hier voor. Ook Romano Hummel wist zich met een 7e plaats te kwalificeren.  Dave wist zich gesteund door een groep fans uit Balkbrug en omstreken.

Dave namens Dedemsvaart in vogelvlucht gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. 

 

M.A.C van Dedem coureur Dave Meijerink goed van start in Tsjechiƫ.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring