Laatste nieuws namens Bjorn Dragt (Update 3)

Laatste nieuws namens Bjorn Dragt (Update 3)

 

Update: Ongeval bungeejump-attractie Truckfestijn Balkbrug

We hebben vanmiddag contact gehad met de familie van het slachtoffer van het ongeval van gisteren en zij konden ons vertellen dat hij vanmiddag is geopereerd aan meerdere botbreuken. Wij leven ontzettend mee met het slachtoffer en hopen dat hij er snel weer bovenop is. Nogmaals hebben zij bevestigd dat zij achter de keuze staan om het festival door te laten gaan.

Ook hebben we vanmorgen contact gehad met het bedrijf achter de attractie, ook zij zijn zeer geshockeerd door de gebeurtenis van gisteren en leven erg met het slachtoffer mee. 
Na uitgebreid onderzoek van het NVWA, de technische recherche en de politie is de attractie gisteravond verwijderd en de plek van het ongeval opgeruimd.

De organisatie, de chauffeurs en bezoekers, die op het moment van het ongeval aanwezig waren, zijn enorm geschrokken en verbijsterd dat dit heeft kunnen gebeuren. We zijn als organisatie heel dankbaar voor de vele hulp en steun die we hebben ontvangen. Mochten er mensen zijn die na dit weekend alsnog behoefte hebben aan contact met Slachtofferhulp, dan kunnen zij vanaf maandag bellen met 0900-0101.

Gisteravond waren er veel bezoekers uit de directe omgeving van Balkbrug aanwezig die ons een hart onder de riem wilden steken. Gezamenlijk hebben we er ons best voor gedaan om er toch nog een gezellige avond van te maken.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor hun bezoek, de hulp en de vele steunbetuigingen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Facebook vrienden van Bjorn. Gisteren heeft Bjorn een ernstig ongeluk gehad in Balkbrug. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Op dit moment word hij op de intensive care in slaap gehouden. Hij heeft aan beide hakken ernstige breuken. Zijn linker onder arm is ernstig gebroken. Zijn gezicht/kaak is op meerdere plekken erg gecompliceerd gebroken. Er lijkt op dit moment geen sprake van inwendige bloedingen. Ze houden de druk in zijn hoofd goed in de gaten dit is (nu) rustig. Het is wachten tot hij stabiel genoeg is om meerdere langdurige operaties aan te kunnen. Wanneer dit zal gebeuren is nog niet bekend.

Bedankt voor alle lieve reacties dit zal Bjorn zeker waarderen.

Dedemsvaartinvogelvlucht wenst Bjorn heel veel sterkte en  een goed herstel.

Foto archief: Erwin Nijhoff opende week van Zorg en Welzijn in van Dedem Marke.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring