Kotermeerstal in Dedemsvaart vandaag decor Highland Games. ( Update)

Kotermeerstal in Dedemsvaart vandaag decor Highland Games. ( Update)

De Kotermeerstal is vandaag het decor voor het Dedemvaarts Highland Games-spektakel. De spelen bestaan uit traditionele atletische wedstrijdonderdelen, zoals touwtrekken, boomstam gooien, kogelstoten en boogschieten. Zowel kinderen met ouders als jongeren kunnen het deze dag tegen elkaar opnemen. De jeugd was al druk bezig.

Naast het wedstrijdprogramma is er voor jong en oud van alles te doen en beleven. Zo is er een springkussen voor de kleintjes,  horeca met eten en drinken en wordt de muziek verzorgd door dj’s en singer-songwriters.

Jongeren en volwassen

Vanmiddag gaan jongeren en volwassen de strijd met elkaar aan. Er wordt gestreden in duo’s, dus geef je snel samen op! Aanmelden kan om 13:00 uur, de wedstrijden beginnen om 13.30 uur. Wie er gaat winnen, weten we rond 15.45 uur. Het belooft een waar spektakel te worden!

Opgeven en meer info

Deelname is gratis en op eigen risico.  Opgeven is verplicht en kan bij de tent  bij de Koter meer  De Highland Games worden georganiseerd door het jongerenwerk van De Stuw samen met een enthousiaste groep vrijwilligers. Kijk voor meer info op facebook.com/stuwwest.  De Highland Games worden onder andere gesponsord door Hoogeveen Mannenmode.

RTV Oost heeft in de middag ook nog opnames gemaakt.

Klik op link voor beelden van de middag https://youtu.be/ihJ_zNBoFTc

Kotermeerstal in Dedemsvaart vandaag decor Highland Games.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring