Redelijke goed berichten van Bjorn Dragt.(Update)

Redelijke goed berichten van Bjorn Dragt.(Update)

Het is bijna niet tegeloven maar Bjorn kijkt de wereld weer positief in.

Hier volgt het bericht wat hij op facebook plaatste.

Het gaat naar omstandigheden hartstikke goed met mij ik praat en lach weer. Inmiddels zijn we wel al weer 2,5 week verder na het ongeluk en is er van alles gebeurt.

18 juli heeft de chirurg mijn linker arm weer aan mekaar gezet.

21 juli ben ik geopereerd aan beide onder benen dit is volgens de chirurg goed gelukt, na alle waarschijnlijkheid kan ik weer lopen echter moet ik nog 12 weken wachten om alles te belasten. Inmiddels ben ik de beademing helemaal kwijt. En heb de intensive care en de mediumcare al achter mij kunnen laten. Ik lig nu op de traumatologie in de Isala. Sinds enkele dagen mag ik ook weer eten. echter is het wel gemalen eten ivm alle breuken in mijn gezicht. Helaas zie ik nog altijd dubbel. Doordat ik een zware hersenschudding had heb ik ook nog geen zin aan mijn telefoon. En dus ook nog niks heb gelezen Ik wil iedereen alvast bedanken voor alle kaartjes en meer dan 1200 WhatsApp berichten. En natuurlijk de Facebook berichten (die zijn niet te tellen)

Namens Bjorn. (Foto Bron van 25 juli )

Dedemsvaart in Vogelvlucht wenst Bjorn een spoedig herstel toe. Gezien de foto gaat hij er helemaal voor . Je ben een echte topper Bjorn

Redelijke goed berichten van Bjorn Dragt.(Update)
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring