Wereldtop in actie tijdens achtste editie CSI Ommen.

Wereldtop in actie tijdens achtste editie CSI Ommen.

De achtste editie van CSI Ommen vindt plaats van 1 tot en met 6 augustus 2017 op De Driehoekhoeve in Ommen (Stegeren). Dit jaar voor het eerst met een 4-sterren status. Naast de nationale rubrieken staan er ook een groot aantal internationale springrubrieken op het programma. Topruiters uit binnen- en buitenland verschijnen aan de start in rubrieken tot een hoogte van 1.55m! Natuurlijk ontbreekt Hendrik Jan Schuttert zelf ook niet. Het is voor de ruiters een wedstrijd waar ze belangrijke punten kunnen behalen voor de wereldranglijst voor springruiters (Longines Rankings). Naast topsport is het programma gevuld met shows.

Op het wedstrijdterrein rondom De Driehoekhoeve wordt een ‘Foods & Goods Fair‘ georganiseerd. U kunt hier shoppen, lekker eten en genieten van de acts in de showpiste. Vanuit de loungeclub met live muziek is de sport te volgen via een groot videoscherm. Ook aan de kleinste supporters is gedacht. Voor hen is er een Kids Paddock. Dit jaar wordt de Vechtdalstal omgetoverd in een expositieruimte voor kunstenaars uit het Vechtdal. Ook dit jaar zijn weer alle ingrediënten aanwezig om er een mooi en sportief evenement van te maken, waarbij topsport en gezelligheid voorop staan. Het is bewonderingwaardig wat de fam. Schuttert in die 8 jaar heeft weten te bereiken.

Wij gingen even een kijkje nemen bij de opbouw. Want de mensen weten niet wat er allemaal moet gebeuren om zoiets te organiseren.

Het is zeker de moeite waard  om een dezer dagen een bezoekje te brengen in de Driehoek

Kijk voor alle info op: http://www.jumpingdedriehoek.nl/

Wereldtop in actie tijdens achtste editie CSI Ommen.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring