Inloopbijeenkomst over parkeerontheffingen en blauwe zone slecht bezocht.

Inloopbijeenkomst over parkeerontheffingen en blauwe zone slecht bezocht.

Maandag 6 november werd van 17.00 tot 18.30 uur een inloopbijeenkomst gehouden in het Projectbureau Masterplan Centrum Dedemsvaart over de wijzigingen. Slechts 2 personen toonden belangstelling voor deze inloopbijeenkomst. Vanaf 1 januari 2018 zal er voor de bewoners en de middenstanders aan de Markt geen parkeerontheffingen meer worden afgegeven. Hiervoor word de parkeerplaats aan de Mr. Zacharias Tijllaan (uitsluitend het gedeelte onder de poort door). net als bij MFC de Baron uit de blauwe zone gehaald, zodat men daar lang kan parkeren. Het gedeelte wat uit de blauwe zone gaat word anders verhard. De bewoners en de ondernemers moeten als gevolg van dit besluit hun voertuig op iets grotere afstand parkeren. De bewoners en ondernemers met een parkeerontheffing zijn inmiddels op de hoogte gesteld. De huidige ontheffinghouders van de Julianastraat kunnen nog wel een ontheffing krijgen, omdat hiervoor minder alternatieven zijn.

Blauwe zone

In het centrum van Dedemsvaart geldt een blauwe zone. In de blauwe zone mag maximaal twee uur lang worden geparkeerd op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Voor meer info klik op: https://www.hardenberg.nl/actueel/bericht/archive/2017/11/article/ondernemers-en-bewoners-centrum-dedemsvaart-maken-ruimte-voor-bezoekers-8127.html

Inloopbijeenkomst over parkeerontheffingen en blauwe zone slecht bezocht.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring