Nieuws van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

Nieuws van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

DAC DAMES NAAR VERLIES TEGEN SET UP/BALKBRUG DAMES

Balkbrug – Het eerste damesteam van Pol Kraanbedrijf DAC heeft de uitwedstrijd tegen het eerste damesteam van volleybalvereniging Set/Up/Balkbrug verloren met 3-1. Na de winst van de eerste set door de Pol/DAC dames (21-25)  was het over en uit voor de Dedemsvaartse selectie. Een beter spelende thuisploeg  team heerste in de volgende set’s en stuurden via 25-11, 25-16 en 25-20 de Pol Kraanbedrijf DAC dames onder de douches van sporthal de Balk. Een verdiende overwinning voor de Set Up dames die vier competitiepunten kunnen bijschrijven in de linker rij van de promotieklasse en een troostprijs van één punt voor de POL/DAC dames. Zaterdag 9 december spelen de Pol/DAC dames tegen het eerste damesteam van Go4it/DOK/Dwingeloo dat aanvoerder is van de promotieklasse In de strijd in de bekerwedstrijden spelen de Dedemsvaartse dames op donderdagavond 14 december om 19.30 uur in sporthal de Citadel de tussenronde tegen het eerste damesteam van VC Grijpstra dat  in de derde divisie speelt.

VERLIES VOOR HEREN DAC 1

Leeuwarden– Het eerste herenteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC reisde afgelopen zaterdag naar Leeuwarden om daar te spelen tegen het eerste herenteam van Leevoc. De eerste set werd door de Dedemsvaartse heren gewonnen via 21-25 en kwamen in het vervolg van het duel niet verder dan drie set’s verlies via 25-19, 25-15 en 25-20. Zaterdag spelen de heren tegen de nummer drie van de derde divisie in sporthal de Citadel/Dedemsvaart tegen de POL/DAC heren met de eerste opslag om 17.00 uur

SINTERKLAAS OP BEZOEK BIJ DAC CMV TEAMS

Dedemsvaart – Afgelopen vrijdagmiddag was Sinterklaas met twee Pieten op bezoek bij de CMV afdeling van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf/DAC. Na een kijkje in de hal waar spelletjes werden  gespeeld kregen alle ongeveer 65 minileden een mooie bidon met eigen naam van de Sint. Janine Schuurman stopt na tien jaar als CMV commissie lid en werd door Sinterklaas in het zonnetje gezet. Mascha Westerdorp zal de functie van Schuurman overnemen.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring