Jeffrey Buis volgend jaar niet in team Ernst Dubbink Eveno Racing

Jeffrey Buis volgend jaar niet in team  Ernst Dubbink Eveno Racing

Jeffrey Buis zal aankomend seizoen niet meer voor ons team uitkomen. Het vertrek van Jeffrey is op zijn eigen initiatief. Wij als team vinden dit jammer, aangezien Jeffrey veel talent heeft. Afgelopen seizoen heeft Jeffrey laten zien wat hij waard is en dat hij zeker nog kan groeien in de motorsport.

Jeffrey had geen sterke start van het seizoen. Door een diskwalificatie en meerdere crashes, die niet altijd zijn schuld waren, kon Jeffrey weinig punten pakken. Door het seizoen heen zagen we echter veel ontwikkeling en was duidelijk zichtbaar dat Jeffrey steeds beter ging rijden. Daarmee kwamen ook de resultaten in de wedstrijden. Het hoogtepunt daarbij was natuurlijk de winst tijdens de sponsordag bij het British Superbike weekend. Ook mocht Jeffrey deelnemen aan de Red Bull MotoGP Rookies Cup selectiedagen. Helaas werd geen enkel Nederlands talent geselecteerd.  Het spijt ons dat we Jeffrey moeten laten gaan, maar respecteren zijn keuze. In welk kampieonschap en op welke motor Jeffrey volgend jaar zal gaan rijden is nog niet bekend. Misschien komt hier op de finishparty van Eveno Racing meer duidelijkheid over.
Door het vertrek van Jeffrey zijn wij op zoek naar een nieuwe coureur in de Moto3 Standaard klasse.
Wij zullen als team net als voorgaand seizoen uitkomen in het ADAC NEC kampioenschap. Onze voorkeur gaat naar de moto3 standaard klasse maar er is ook een mogelijkheid om in de GP klasse uit te komen.
Bij intresse kun je contact opnemen via: info@ernstdubbink.com
 
Op 15 december houdt Eveno Racing haar finishparty. Dit feest wordt gevierd in Café Bolte in Gramsbergen en begint om 20.30 uur. Deze avond is er ook een verloting en een veiling, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt voor jong racetalent. Tevens zullen we deze avond vooruit blikken en hopen we alvast met meer nieuws te komen voor volgend seizoen!
 Ten slotte wensen wij als team Jeffrey heel veel succes en plezier in het vervolg van zijn racecarrière.

Met vriendelijke groet,      
Ernst Dubbink Eveno Racing 

Jeffrey Buis volgend jaar niet in team Ernst Dubbink Eveno Racing
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring