Verslagen volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC

Verslagen volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC

DAC DAMES UIT BEKERSTRIJD

Dedemsvaart – Het eerste damesteam van Pol Kraanbedrijf DAC heeft de tussenronde in het kader van de regio beker tegen het eerste damesteam van V.C. Grijpstra dat speelt in een hogere klasse. De Dedemsvaartse dames verloren via de setcijfers 28-30,11-25 en 18-25.

DAC DAMES NAAR VERLIES TEGEN EMMEN 2

Dedemsvaart – Het eerste damesteam van Pol Kraanbedrijf DAC speelde zaterdag in sporthal de Citadel tegen het tweede dames team van Emmen. Met een mooie start in de eerste set (25-19) kwamen de POL/DAC dames tekort in het vervolg van het duel. De Drentse dames wonnen de tweede set met 20-25 en de derde en vierde set nipt met 24-26 en 23-25 en namen op de terugreis vier competitiepunten mee naar Emmen.

VIJFPUNTER VOOR DAC HEREN

Dedemsvaart – Het eerste herenteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC. speelde zaterdag in eigen hal tegen het eerste herenteam van AVC uit Heerenveen. De Friese formatie staat al enkele maanden op de onderste plaats van de derde divisie en was het de doelstelling van de Dedemsvaartse heren om voor eigen supporters de volle winst te behalen. Pol Kraanbedrijf/DAC trainer/coach Rolf Lamberink zag zijn heren een goede wedstrijd speelden en met 25-16, 25-19, 25-14 en 25-20 het duel wonnen. Vijf competitiepunten voor Lamberink en zijn team dat de winst vierden in het restaurant van de Citadel met roffelen van de bierflesjes op de tafels.

Het tweede POL/DAC herenteam verloor twee dure competitiepunten in de race om het kampioenschap door de wedstrijd tegen CSV/Zwolle te winnen met 3-2 tegen de Zwolse heren.

GALA AVOND BIJ VOLLEYBAL VERENIGING DAC/DEDEMSVAART

Dedemsvaart -  De activiteitencommissie van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC organiseert vrijdag 22 december een gala avond in het restaurant van sporthal ‘de Citadel’ voor alle leden. Commissielid Cerise Aalberts:’ Het Gala start om 19.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Vast staat dat de Kerstman bij ons komt en zoeken we nog onderdak voor de rendieren. Meerdere activiteiten zullen er plaatsvinden maar die willen we nog even geheim houden’.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring