Dijkman Energy Systems uit Heino koopt failliet Solar1

Dijkman Energy Systems uit Heino koopt failliet Solar1

Dedemsvaart - Het failliet verklaarde Solar1 uit Dedemsvaart wordt per direct overgenomen door Dijkman Energy Systems uit Heino. Voor een aantal medewerkers van het failliete bedrijf gaat de zon schijnen na twee weken van onzekerheid. Zij kunnen blijven na de doorstart. Op 23 november werd het bedrijf door de rechtbank in Slagharen failliet verklaard. De zonnepanelenspecialsist kwam in de financiële problemen, nadat een aantal debiteuren ten onder ging. 
“We hebben direct contact gezocht met de curator om over de mogelijkheden te praten. Vanmiddag kregen we groen licht voor de overname. Daar ben ik echt blij mee”, vertelt de nieuwe eigenaar Dennis Dijkman enthousiast. “We nemen een aantal zaken over van het bedrijf. Nog niet alles is inzichtelijk en er moet nog een boel geregeld worden. Klanten van Solar1 kunnen bij ons terecht voor vragen, service en onderhoud.” Voor vragen kan men bellen naar 085 1044 942.
Dijkman Energy Systems is in Overijssel geen onbekende speler in de wereld van zonnepanelen, zonneboilers en infrarood. Sinds 2010 is het Heinose bedrijf in Overijssel actief. Meer informatie over Solar1 is te vinden op www.solar1.nl.  

Dijkman Energy Systems uit Heino koopt failliet Solar1
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring