J.V.C. Dedemsvaart: 46 teams in nieuwe trainingspakken!

J.V.C. Dedemsvaart: 46 teams in nieuwe trainingspakken!

Trots en dankbaar

Wij zijn ontzettend blij en trots jullie te kunnen vertellen dat vanaf zaterdag 17 februari 2018 alle 46 teams voor het eerst sinds het bestaan van J.V.C. Dedemsvaart trainingspakken hebben. Dit betekent dat maar liefst 600 spelers en speelsters elke zaterdag naar het voetbalveld komen in een mooi trainingspak. Wij zijn dankbaar dat dit ook werkelijkheid is geworden.

Tijd voor actie

Na afloop van seizoen 2016/2017 wisten wij dat er nog maar 10 van de 46 teams trainingspakken hadden. Ter vergelijking: in 2011 (oprichtingsjaar J.V.C. Dedemsvaart) gebruikten maar liefst de helft van de teams trainings-pakken. Dat het tijd werd voor actie, was ons absoluut duidelijk. Of de huidige situatie accepteren of er proactief tegenaan gaan met een nieuw plan. Sinds juni 2017 zijn wij bezig met het werven van sponsoren en selecteren van leve-ranciers. Nu is eindelijk het moment aangebroken dat iedereen in een trainingspak van J.V.C. Dedemsvaart loopt.

Sponsoren

Wij vinden het fantastisch dat de volgende sponsoren (in willekeurige volgorde) dit mogelijk maken: Regiobank, Rijschool van de Belt, Moerwijk Machineverhuur, Strijker Caravans & Campers, Eshuis Metaal B.V., Louwdijk Caravans, Nuvelstijn Mode, Snackbar de Karst, Refoto, Schoenservice Regeling V.o.f., Jan van Slooten Rijopleidingen, Vrieling Adviesgroep en Unique.

Naast het trainingspak ontvangen jullie ook een shopper van de Regiobank: een ideale boodschappentas.Wij hopen dat jullie veel plezier hieraan beleven en dat dit nog meer het teamgevoel versterkt. We wensen jullie allemaal veel succes in het tweede helft van dit seizoen.

Tekst en foto's Hans Heering

J.V.C. Dedemsvaart: 46 teams in nieuwe trainingspakken!
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring