Wedstrijd verslagen van Pol Kraanbedrijf/DAC

Wedstrijd verslagen van Pol Kraanbedrijf/DAC

4-0 WINST VOOR DAC DAMES DEDEMSVAART

Dedemsvaart - Het eerste damesteam van Pol Kraanbedrijf/DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag in eigen huis tegen het eerste damesteam van Tjoba/Ter Apel. Het was de tweede confrontatie tussen beide teams waarbij het eerste duel door de Drentse dames met 3-2 werd gewonnen de was het Pol/Dac damesteam blij was met de twee veroverde punten in het kader van het ontlopen van de laatste plaats. Een 1-3 winst op de Bevers/Lemelerveld 3 zorgde voor vier punten en voor eigen publiek wonnen de Dedemsvaartse het tweede duel tegen Pegasus met 4-0. Na twee spannende sets (25-23 en 25-23) voor de DAC dames winst. Vanaf de eerste opslag in de derde set heerste de thuisploeg via 25-19 en via 25-18 in de vierde set. Vreugde en opluchting voor het team en begeleiding die binnen twee weken elf competitiepunten bij elkaar speelden en momenteel op de achtste plaats staan.

VERLIES VOOR DAC HEREN DEDEMSVAART

Dedemsvaart – Het eerste herenteam van Pol Kraanbedrijf/DAC speelde zaterdagmiddag tegen de toekomstige winnaar van de derde divisie. Het team van Jumbo/SVI/Ittersum/Zwolle heerst in de derde divisie en daarvan werden de Dedemsvaartse heren de dupe. Drie set’s winst voor het Zwolse team via 21-25, 11-25 en 21-25.In de vierde set nog wat tegenstribbelen aan DAC zijde. Op de stand van 24-24 een opslagfout aan DAC zijde gevolgd door een passfout en wonnen de Jumbo mannen het duel met 24-26.

Het tweede herenteam van Pol Kraanbedrijf DAC won vrijdagavond met 3-1 van concurrent Reflex/Kampen 3. Dat via 25-19, 25-20, 25-11 en verloren als domper de vierde set met 20-25. De heren staan met veel punten verschil op de eerste plaats en zijn de grootste kandidaat voor het kampioenschap.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring