Lady’s Adventure1 ongeslagen door naar gewestelijke finale.

Lady’s Adventure1 ongeslagen door naar gewestelijke finale.

Zondag werden op diverse locaties de tussenrondes  voor de dames bekercompetitie biljarten gespeeld. Onder leiding van B.V Padberg. Zo streden 3 teams in Biljartcentrum de Corner in Dedemsvaart om 1 plaats in de finale die in Kampen gespeeld wordt.

Team Lady’s Adventure1 bestaande uit Jennie Beumer - Heijink , Nynke de Hoog-Kooistra en Jolanda Galema speelden in Dedemsvaart tegen Kom ut Twente 2 bestaande uit Tamara Wilbrink, Dawn Tomlinssen en Cindy Kosters en het team IJselsterk bestaande uit Ans Westendorp, Joke Renssen- Boveree en Lenny Renssen-Jansen  De Lady’s wisten zich ongeslagen te plaatsen voor de finale in Kampen.

Team Lady’s Adventure 2 bestaande uit Marion Roenhorst Pauline Groen en Wilma Kogelman speelden in Groenlo hier was het spannend maar door een gelijkspel ging ook hier de winst naar de lady's  die zich eveneens plaatsen voor de finale in Kampen.

Team Lady’s Adventure 3 bestaande uit Margriet Schotkamp Melanie Meijerink en Carin Kats die in Neede speelden werden  op percentage 2e.

Verder heeft ook het districtteam Women in Black 1 met Juliette Blokzijl, Janca de Vries en Greet Houtman zich weten te plaatsen voor de finale maar dan in Ane.

De beide teams van de Lady's Adventure zullen het in Kampen op 27 mei tegen elkaar en tegen district team Zwolle op moeten nemen.

 

Lady’s Adventure1 ongeslagen door naar gewestelijke finale.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring