Dedemsvaria en PSD moeten op zoek naar voorzitters Maikel van Marle legt functies neer

Dedemsvaria en PSD moeten op zoek naar voorzitters  Maikel van Marle legt functies neer

De stichting Dedemsvaria moet op zoek naar een nieuwe voorzitter die – na de feestweek van dit jaar – de taak van Van Marle gaat overnemen. De 32 jarige Maikel van Marle heeft besloten om zijn voorzitterschap van de Dedemsvaria neer te leggen. Ook gaat hij de voorzittershamer van de Promotie Stichting Dedemsvaart inleveren. Per welke datum het voorzitterschap van de PSD wordt neergelegd is nog niet exact bekend. 'In ieder geval per ultimo 2018', aldus Van Marle. Sinds januari 2013 is hij voorzitter van de stichting Dedemsvaria. Vier jaar later werd hij ook voorzitter van de PSD.

'Er zijn weken dat ik praktisch geen avond thuis ben en daar wil ik verandering in brengen. Ik wil meer tijd voor mijzelf', vertelt de in Zwolle woonachtige Van Marle.

Gewoon doener

Tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie van 2018 werd Maikel van Marle uitgeroepen tot “Gewoon Doener van het jaar 2017”. Die verkiezing won hij voor de promotie van Dedemsvaart. Hij voelde zich zeer vereerd, maar benadrukte wel dat alle activiteiten die op zijn conto worden geschreven niet mogelijk zouden zijn zonder de hulp van veel anderen.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring