Racing team Meijerink uit De Krim actief in Loppersum

Racing team Meijerink uit De Krim actief in Loppersum

Zaterdag was Loppersum het toneel voor de ONK grasbaanwedstrijden. Leon en Niek reden mee in de J&N wedstrijd ‘s middags. Sanne had een atv dag genomen. Ook deed Niek mee in het avondprogramma bij de 125 specials.

In de 65cc kon Niek goed meekomen en behaalde in alle drie de manches een 2e plaats en in de dag uitslag werd dit dan ook een mooie 2e plaats.

Leon deed mee in de 125 jeugd in een zeer sterk rijdersveld. Het starten lukte vandaag niet zo goed op de kleiondergrond en helaas was hij dan ook 3 keer laatste.

In het avondprogramma ging Niek het weer proberen op de 125 special. Omdat tijdens de vorige wedstrijden het starten heel slecht ging was nu de gearing veranderd en dat pakte heel goed uit. In de training zag het er zeer goed uit dus vol enthousiasme de wedstrijd in. Alle drie de manches pakte hij gewoon de kopstart. Wat geweldig mooi om te zien. In de manches reed hij goede wedstrijden en werd respectievelijk 2e, 3e en weer 2e wat ook een 2e plaats in de dag uitslag betekende. Top gereden, hier kunnen de sponsoren en de MAC van Dedem weer trots op zijn!

#5 Sanne #95 Niek #19 Leon

Tekst en Foto's Bron

Racing team Meijerink uit De Krim actief in Loppersum
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring