FotoSlag stuurt haar sponsoren de lucht in

FotoSlag stuurt haar sponsoren de lucht in

Fotoclub FotoSlag, uit Slagharen, wordt sinds enkele jaren door 4 hoofdsponsors gesteund. Door hun bijdrage kan de contributie laagdrempig worden gehouden waardoor het lidmaatschap voor deelname aan de fotoclub voor alle lagen van de bevolking opgebracht kan worden en kunnen diverse apparatuur ten behoeve voor fotografie worden aangeschaft. Voor twee van onze waardevolle sponsoren werd de navolgende programma samengesteld:

10.30 uur begroeting met koffie in vliegveldrestaurant Fly & Food in Hoogeveen

11.00 uur vertrek voor een rondvlucht boven Nieuweroord, Coevorden, Hardenberg, Ommen en omgeving met een Cessna 172

±11.30 uur rondleiding op het Vliegveld Hoogeveen met o.a. historische luchtvaart, zweefvliegen, motorvliegen en parachutespringen

±12.30 uur afsluiting met een drankje en hapje in vliegveldrestaurant  Fly & Food

Tot onze sponsoren die ons jaarlijks steunen behoort ondermeer Veurink Mode bestaat sinds 1981. Dankzij hun enorme, gevarieerde assortiment slaagt u altijd. Plak daar de scherpe prijsstickers op en u begrijpt waarom we een begrip in Hardenberg/Ommen en Coevorden zijn geworden. De visie van podotherapie A. van Huizen spreekt meer dan voor zich. Binnen de praktijk staat de patiënt centraal, de patiënt is ten alle tijden leidend in de therapie. De behandelrelatie is gelijkwaardig, binnen de praktijk hangt een open sfeer waar alles bespreekbaar is. Om hen te bedanken voor hun jarenlange waardevolle steun stuurde FotoSlag hun sponsoren op zaterdag 13 oktober vanaf vliegveld Hoogeveen de lucht in voor een rondvlucht boven hun zaak en om hen de gelegenheid te geven om luchtfoto’s te maken van hun bedrijf. Deze geste van FotoSlag werd enorm gewaardeerd. Zowel FotoSlag als de sponsoren hebben genoten van de rondvlucht. Waarbij FotoSlag nog maar eens wil benadrukken en bedanken hoe blij ze zijn met hun sponsoring en hopen uiteraard nog jarenlang op hun bijdrage.

Foto Bron

FotoSlag stuurt haar sponsoren de lucht in
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring