Met Toneelgroep Oese Volluk bij de Baron Het Schip In.

Met Toneelgroep Oese Volluk bij de Baron Het Schip In.

Toneelgroep Oese Volluk speelt zaterdag 23 februari in de Baron het blijspel Het Schip In. Het cruiseschip de Koningin van het Rijn- & Vechtdal neemt het publiek mee op een riviercruise van Zwitserland naar Ommen aan de Vecht. Eén van de passagiers is mensensmokkelaar Klaas de Bruin. Hij ziet de cruise als een middel om de Soedanese vluchteling Abdo ongezien naar Nederland te smokkelen. Aan boord staat hij voor de uitdaging om Abdo te verstoppen en te voorzien van eten en drinken. Abdo blijft echter niet afwachten totdat hij wat krijgt en komt daardoor in de problemen. Machinist Wil van Luik is zijn redding en wordt door Abdo in vertrouwen genomen. De schuilplaats die Wil voor Abdo regelt zorgt voor de nodige hilarische situaties. Er zijn meer gasten met een dubbele agenda aan boord. Zoals Cathelijne die kapitein Sjaak Kroes om haar vinger windt met haar razend spannende drankje absint. Dit drankje, wat 100 jaar verboden is geweest vanwege de vermeende hallucinerende werking, moet ervoor zorgen dat de rederij van kapitein Kroes flink op de cruise gaat verdienen. Lukt dit of gaat dit plan in rook op? Voordat het schip aanmeert in Ommen weet u het.

Voor info, kaarten en reserveringen: 06 – 3331 3355.

Of kijk op: https://www.toneelgroepoesevolluk.nl/

Beleef deze komische cruise op zaterdag 23 februari, 20:00 uur. De Baron Dedemsvaart.

Dit is het 5e stuk wat enkele leden van Oese Volluk zelf geschreven hebben. Ze schrijven onder het pseudoniem Hedi Scheijn & Ralf Sandster. De eerste stukken van de schrijvers liggen inmiddels bij de uitgever. Na de 5 succesvolle uitvoeringen die Oese Volluk al heeft gespeeld waren de reacties zeer positief . Veel genoemd: het mooie verhaal, de herkenbare thema's die er in verwerkt zijn en het verrassende einde.

Regisseur Teia vd Berg (Balkbrug) heeft met haar tomeloze inzet het spel in 2 jaar op een veel hoger niveau weten te krijgen.

Foto en tekst: Oese Volluk

Met Toneelgroep Oese Volluk bij de Baron Het Schip In.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring