Breaking News: Ten Kate Racing definitief terug als team in het WorldSBK

Breaking News: Ten Kate Racing definitief terug als team in het WorldSBK

Het WorldSBK paddock is dit seizoen niet compleet zonder het Nederlandse Ten Kate Racing, maar dit gaat binnenkort veranderen. De in Nieuwleusen gevestigde succesformatie heeft dinsdag namelijk officieel bekend gemaakt dat men overeenstemming heeft bereikt met een vooraanstaande motorenfabrikant en coureur om op korte termijn weer van start te gaan in het FIM World Superbike Championship.

Nadat aan het eind van vorig seizoen de langlopende en succesvolle samenwerking met Honda werd opgeheven, een samenwerking die in totaal maar liefst tien wereldtitels opleverde, is er door het Ten Kate team maandenlang hard gewerkt om dit seizoen toch aan de start van één van de meest competitieve wegrace kampioenschappen te kunnen verschijnen. En hoewel op dit moment de laatste hand gelegd wordt aan alle details van het nieuwe Ten Kate Racing raceprogramma, is het nu definitief dat het team binnenkort terugkeert als team in het FIM World Superbike Championship.

Details als met welk motormerk, met welke coureur (s) en tijdens welke kampioenschapsronde de Nederlandse succesformatie voor het eerst dit seizoen in actie komt wordt persoonlijk door het Ten Kate Management bekend gemaakt op 2 april aanstaande tijdens de WorldSBK persconferentie op het TT Circuit Assen.

Bedankt
Ten Kate Racing bedankt in het officiële persbericht alle partners, vrienden, collega’s en fans voor de steun gedurende de afgelopen periode en kijkt uit naar een spoedige terugkeer als team in de WorldSBK paddock.

Bron: Racesport.nl

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring