Luisterend oor bij Plaatselijk Belang Dedemsvaart. (Update)

Luisterend oor bij Plaatselijk Belang Dedemsvaart. (Update)

Belangrijke informatie, zo noemt het bestuur van Plaatselijk Belang Dedemsvaart de inbreng van de inwoners tijdens het inloopspreekuur. Elke laatste maandag van de maand staat voor het bestuur een bestuur vergadering op de agenda. Voorafgaande hieraan is er de mogelijkheid om met het bestuur in gesprek te gaan betreffende alle voorkomende zaken. De ingebrachte punten worden dezelfde avond nog binnen het bestuur besproken, waarna de juiste actie wordt ondernomen. Zo zal ook op maandag 25 maart aanstaande weer de mogelijkheid bestaan om plaats te nemen bij het bestuur aan tafel. Vanaf 19:00 uur kan men in “de Baron, terecht.

Het bestuur van PBD is al weer druk met de voorbereiding voor de jaarlijkse ledenvergadering, deze zal op maandag 15 april plaatsvinden. Op deze avond waarvoor alle leden worden uitgenodigd komen diverse zaken aan de orde. Zo zal er een terugblik zijn op de activiteiten van het afgelopen jaar. Ook punten zoals huisvesting, centrumplannen, infrastructuur, en dodenherdenking komen aan de orde. Buiten de standaard zaken als financieel verslag en bestuur-verkiezing, zal ook de presentatie van het door PBD ontwikkelde dorpsplan worden gepresenteerd. De aanvang van deze avond is 20:00 uur en voor alle leden toegankelijk.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update

In het u reeds toegezonden persbericht is de datum van 15 April genoemd als zijnde de datum voor de algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Dedemsvaart. Het blijkt echter dat deze ledenvergadering waarschijnlijk op een nader te bepalen datum wordt gehouden. Indien mogelijk aanpassing in het artikel. Wanneer de datum voor de vergadering officieel is zal deze met u worden gecommuniceerd.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring