NIEUWE THEATERBROCHURE VAN HET GASHOUDER PODIUM KOMT UIT

 NIEUWE THEATERBROCHURE VAN HET GASHOUDER PODIUM KOMT UIT

Het theaterseizoen 2018-2019 loopt ten einde. De uitverkochte voorstelling ‘So long Cohen’ van Ernest Beuving en zijn muzikale vrienden vormde het sluitstuk van een zeer geslaagd seizoen in de Gashouder. Van de 25 voorstellingen waren er maar liefst 11 uitverkocht. Bijna de helft dus. Er stond dan ook veel moois op het podium, zoals Javier Guzman, Syb van der Ploeg, Jan Terlouw, Bertolf, Nijntje, The Bluebettes, La CliQue en Bökkers & Meijers. Het Gashouder Podium hoopt die lijn vast te houden en brengt in de week van 15 april de nieuwe theaterbrochure uit met daarin weer een mooi gevarieerd aanbod geweldige voorstellingen. Want opnieuw maken grote namen hun opwachting in de Gashouder, zoals Guido Weijers, JB Meijers, Maartje & Kine, Tim Knol, Thijs Kemperink, Boh Foi Toch, Jan Akkerman en Bert Heerink.

Maar er is meer. Voor de liefhebbers van streekvoorstellingen komt het gezelschap Tweeduuster met niemand minder dan Jan Riesewijk naar de Gashouder met een voorstelling vol mooie leedkes en vrolijke vertelsels. En de drie knotsgekke heren van 3Koteboebo zetten gegarandeerd de Gashouder weer volledig op de kop. In het weekend van 18 en 19 april 2020 staat de Gashouder stil bij 75 jaar bevrijding met een voorstelling over Etty Hillesum, gespeeld door Abke Bruins en Vocalgroep Choral en de familievoorstelling ‘Oorlogsgeheimen’ naar het bekroonde boek van Jacques Vriens. Verder staan er diverse geweldige cabaretvoorstellingen op het programma, die ongetwijfeld zorgen voor heerlijk ontspannen avondjes uit. Zo komen Pieter Jouke, Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing, bekend van hun online comedyserie, Matroesjka, de Middelbare Meiden en veelbelovend nieuw talent Daniëlle Schel naar Dedemsvaart.

Het Gashouder Podium doet haar naam eer aan met een heel divers en fantastisch muziekaanbod van My Brainbox met Jan Akkerman en Bert Heerink tot JB Meijers en van Flavium & The Veldman Brothers tot JW Roy en van Chris Smither tot Inge van Calkar. Ook zangeres Esther Groenenberg komt langs met muziek uit de jaren 70 en vanwege het grote succes brengen Niels van der Gulik en Joost Botman met ‘The Sound of Silence’ nog een keer de muziek van het meest succesvolle muzikale duo ooit, Simon & Garfunkel, tot leven.Talent uit eigen streek zoals de metalband Undawn en de toneelgroep Matrose krijgt ook een plekje. En speciaal voor het kleine publiek komt de beroemdste kat van Nederland, Dikkie Dik naar de Gashouder. De grote Wim Sonneveld wordt geëerd met een prachtig portret vol origineel beeldmateriaal en achtergrondverhalen en samen met de Alliance Française wordt een Franse middag georganiseerd met verhalen en muziek in 100% Franse sfeer. Bij deze twee en nog drie andere voorstellingen wordt samengewerkt met de bibliotheek en de Read Shop. Het belooft dus weer een mooi en zeer verrassend seizoen te worden! Alle medewerkers van de Gashouder hopen dan ook dat er weer veel publiek komt genieten van al het moois dat het kleine, sfeervolle theater te bieden heeft. De theaterbrochure met daarin alle informatie over de nieuwe voorstellingen, wordt in de week van 15 april huis-aan-huis verspreid in Dedemsvaart en omgeving. Houd dus uw brievenbus in de gaten. Geen brochure ontvangen? Er liggen gratis exemplaren klaar op diverse plekken in Dedemsvaart, zoals de bibliotheek en de Read Shop.

Alle nieuwe voorstellingen komen ook op de website www.gashouderdedemsvaart.nl te staan en de online kaartverkoop gaat van start als de brochure verspreid wordt. Alle kaartprijzen die op de website vermeld staan, zijn inclusief de speciale vroegboek korting van € 1,00 per kaartje. Na 1 juni 2019 vervalt de vroegboek korting en worden alle kaartprijzen met € 1,00 verhoogd.

De kassa is iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur geopend in de Gashouder. Ook daar kunnen tot 1 juni kaarten met korting gekocht worden.

NIEUWE THEATERBROCHURE VAN HET GASHOUDER PODIUM KOMT UIT
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring