Dames ttv goed op dreef maar geen zege

Zaterdag speelden de dames en jongens van tafeltennisvereniging Dedemsvaart thuis. Beiden troffen De Treffers. De dames ontving De Treffers uit Roelofarendsveen. De Treffers waartegen de jongens spelen, komen uit Klazienaveen.

 

Chantal Knol verloor het openingsduel, waarna Annemarie Zijnstra vijf games nodig had om de gelijkmaker te maken. Na verlies van Amanda van Dijk zorgde het dubbelspel voor een nieuwe gelijkmaker. Van Dijk en Knol wonnen dat opvallend eenvoudig in drie games. Na het dubbel namen de bezoekers ineens afstand. Zijnstra ging in vijven onderuit, Knol kon opnieuw niet scoren en ook Van Dijk was niet opgewassen tegen de eredivisie-ervaring van De Treffers.

 

Toch keerde het duel weer en via zeges van Zijnstra en Van Dijk kwamen de Dedemsvaartses terug tot 4-5. Helaas kon de eveneens sterkspelende Knol geen verdiende zege binnen halen. Zodoende ging een 4-6 nederlaag de boeken in.

 

Opsteker

 

De jongens wonnen met 6-4. Sebastiaan Pennekamp heeft een goed gevoel aan de wedstrijd overgehouden. Een teleurstellend landelijk debuut leverde tot dusver 2 punten op. Tegen De Treffers '70 1 verdubbelde Pennekamp het aantal gewonnen partijen. Niek Starke speelde twee prima enkelspelen, maar verloor geheel onnodig zijn laatste pot. Het tweetal scoorde wel in het dubbelspel. Ad Werkman scoorde één wedstrijdpunt. Ondanks een goede wedstrijd, verloor hij wel de laatste wedstrijd na een 2-0 voorsprong in games.

 

Verslagen en uitslagen staan op www.ttvdedemsvaart.nl.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring