Gemeentelijke informatiepagina’s in Dedemsvaartse Courant

De gemeente Hardenberg wil haar inwoners informeren over actuele zaken en is daarnaast

verplicht om zaken als omgevingsvergunningen of ruimtelijke plannen bekend te maken. Daarom publiceert de gemeente Hardenberg wekelijks de gemeentelijke informatiepagina’s ‘Kijk op Hardenberg’ en de officiële bekendmakingen in een huis?aan?huisblad. Op dit moment verschijnen de pagina’s nog iedere woensdag in weekblad De Toren.

 

Aanbesteding

Omdat het huidige contract met weekblad De Toren dit jaar afliep, heeft de gemeente Hardenberg een meervoudige onderhandse aanbesteding uitgeschreven voor deze opdracht. Partijen konden een offerte indienen op basis van een aantal door de gemeente gestelde eisen en wensen. Zo moet het huis?aan?huisblad wekelijks bij alle huishoudens in de gemeente Hardenberg bezorgd worden.

De opdracht is gegund aan Boom regionale uitgevers omdat deze partij de economisch meest

voordelige inschrijving heeft gedaan. Dit betekent dat de gemeentelijke informatiepagina’s en de officiële bekendmakingen vanaf dinsdag 12 november 2013 iedere dinsdag in de Dedemsvaartse Courant verschijnen. Boom regionale uitgevers breidt het verspreidingsgebied van de Dedemsvaartse Courant met ingang van deze datum uit zodat de krant bij alle huishoudens in de gemeente Hardenberg wordt bezorgd. De gemeente Hardenberg en Boom regionale uitgevers hebben een overeenkomst gesloten van twee jaar, met de mogelijkheid om deze drie maal met een jaar te verlengen.

 

Pagina’s ook in weekblad De Toren

De gemeentelijke informatiepagina’s blijven daarnaast iedere woensdag in weekblad De Toren verschijnen. Het bestuur van weekblad De Toren hecht grote waarde aan het publiceren van de gemeentepagina’s en heeft daarom besloten de pagina’s te blijven publiceren. Aan deze publicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring