Matig Dedemsvaart pakt puntje tegen Victoria´28 ( 1-1)

Dedemsvaart heeft vanmiddag een puntje overgehouden aan de wedstrijd tegen hekkensluiter Victoria. In een troosteloze ambiance speelde Dedemsvaart een zeer matige wedstrijd en het leek lang op een nederlaag af te stevenen. Gelukkig voor de oranjehemden kreeg Reamon Knol in de blessuretijd een bevlieging en met een formidabel genomen vrije trap tekende hij voor de uiteindelijke gelijkmaker.

Dedemsvaart startte met dezelfde namen als vorige week op het kunstgrasveld van Victoria en probeerde direct het initiatief te pakken. Dit lukte deels zonder dat er gevaarlijke momenten voor het doel te noteren waren. Mede door de slechte weersomstandigheden was het lastig om tot goed voetballen te komen.

Halverwege de eerste helft kreeg Dedemsvaart de grootste mogelijkheid. Hulst kreeg de bal schuin voor het doel, zijn inzet was goed, maar de redding van doelman Jonkers mocht er ook zijn. Enkele minuten later kwam de thuisploeg op voorsprong. Aanvoerder Germeraad werd goed bediend in de zestien meter en met een bekeken inzet liet hij Zinger kansloos.

In de slotfase van de eerste helft kreeg Dedemsvaart een grote kans op de gelijkmaker. Tupamahu werd goed de diepte ingestuurd, gaf voor en via een scrimmage kwam de bal voor de voeten van Wierenga die helaas over het doel schoot.

Na de rust kwam Dilan van Bree in het veld voor Tupamahu. Van Bree liet zich in het begin gelden en kwam enkele keren goed langs zijn directe tegenstander. Helaas kwamen de voorzetten steeds net niet op de juiste plaats van bestemming. Victoria probeerde in het tweede bedrijf voornamelijk via de counter gevaarlijk te worden en kregen hieruit ook kleine kansen. Eenmaal werd Dedemsvaart gered door de deklat op een poging van Felhane en Germeraad was met een van richting veranderd schot nog gevaarlijk.

Dedemsvaart leek met een nederlaag uit Enschede weg te gaan, maar werd in blessuretijd gered door Reamon Knol. Van zestien meter schoot hij een makkelijk gegeven vrije trap feilloos achter doelman Jonkers. In de laatste minuut kwam Dedemsvaart nog een keer goed weg toen een aanvaller van de thuisploeg van korte afstand wild over het doel van Zinger schoot.

Met een 1-1 eindstand schieten beide partijen niet veel op en blijven onder aan de ranglijst bungelen. Volgende week speelt Dedemsvaart de thuiswedstrijd tegen Eilermark.

Opstelling:Zinger; Peters ( 90e Kroes) Van Duren, Vd Bent, Pater ( 75e Roozendal); Van Zijl, Tupamahu ( 46e Van Bree) Hulst, Klinkenberg; Knol en Wierenga

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring