Dames ttv winnen in Hoorn

De dames van tafeltennisvereniging Dedemsvaart blijven prima presteren in de 1e divisie. Het team won van hekkensluiter Disnierats met 3-7.

De zege in Hoorn (NH) kwam voor de dames niet zonder slag of stoot tot stand. De thuisploeg wilde sportieve wraak voor de 10-0 nederlaag in Dedemsvaart. Er moest dan ook een flink aantal vijfgamers aan te pas komen. Linda Stolk zette de Dedemsvaartses nog op 0-1. Chantal Knol verloor daarna in vier games, Amanda van Dijk in vijf games en het tweetal verloor daarna ook het dubbel in vijf games.

Stolk zette haar team daarna weer op het juiste spoor en daarna ging het ook echt beter met de Dedemsvaartses, al moesten er nog wel drie beslissende games aan te pas komen. Die vielen allemaal de goede kant op. De eindstand werd zodoende 3-7, een prima resultaat na een 3-1 achterstand.

Vooruitgang jeugd

De jongens (landelijk C) konden niet voorkomen dat Kampenion 2 kampioen werd. In Kampen redde Niek Starke de eer: 9-1. Het tweede team (hoogste afdelingsklasse) verloor voor het eerst deze competitie niet. Het speelde gelijk bij Appelscha 3. Het derde jeugdteam verloor van de rechtstreekse concurrent om promotie. De Treffers '70 6 won met 2-8 in Dedemsvaart.

Hoogtepunt bij de jeugd was de zege van het vierde jeugdteam op De Treffers '70 9. Thuis won het team met liefst 8-2. De leergierige Claudi Scholten pastte de trainingsstof meteen toe in de wedstrijd en was daarmee succesvol met twee zeges. Roselin Kappert gaat ook iedere week vooruit en greep ook twee punten. Martijn Haverkort was zelfs goed voor drie punten!

Uitgebreider verslag staat op www.ttvdedemsvaart.nl.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring