REUNIE JEUGDSOOS WANHATTI

Het begon met het opruimen van de zolder, waar Aalt Strampel (oud-bestuurslid en één van de initiatiefnemers) dozen vol met dia’s en ander materiaal van Wanhatti tegen kwam. De dia’s werden gedigitaliseerd en er werden wat foto’s op facebook geplaatst. Al snel speelde het jeugdsentiment een grote rol bij een grote groep ‘oud’-bezoekers van Wanhatti en het plan werd geboren om een reünie te organiseren. De werkgroep die deze klus gaat klaren bestaat uit Aalt Strampel, Evelien Lok, Yvonne Postema-Lok, Erik Kremer, Janine Schipper, Janny en Alfred Hein.

Wanhatti….een jeugdsoos wat vanuit een christelijke identiteit draaide op jongeren met hier en daar wat ondersteuning van de ‘oudere jeugd’.  Een ontmoetingsplek voor de jeugd waar ze vooral  zichzelf mochten zijn. De mogelijkheden waren enorm, bijvoorbeeld door het meedoen met de bardienst, activiteiten organiseren, d.j. zijn en tal van andere mogelijkheden.

Via facebook proberen we mensen te mobileren om zich op te geven voor de reünie. Toch is er nog een grote groep ‘oud’-bezoekers die we niet via facebook kunnen bereiken. Daarom hopen we via deze weg hen te bereiken.

De reünie is op 8 februari 2014 in zaal Vitus te Dedemsvaart van 16.00 – 23.30 u.  Stuur een mailtje naar  wanhattireunie@gmail.com waarin je je voor- en achternaam doorgeeft + welk pakket je neemt. Voor het opgeven zijn twee mogelijkheden:

 

1.     Tijdstip tussen 16.00-23.30 inclusief 2 consumptiebonnen + soep + broodje. Kosten €12.50

2.     Tijdstip tussen 19.30-23.30 inclusief 2 consumptiebonnen. Kosten €7.50

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring