1e jeugdteam ttv net niet laatste

Het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Dedemsvaart is zaterdag met de hakken over de sloot geen laatste geworden. Het team verloor thuis met 3-7 van Tafeltennis Zwolle 3 en kon daardoor op een beter onderling resultaat met De Treffers '70 1 op de vijfde plaats eindigen.

 

De Dedemsvaarters hebben die eindplaats te danken aan Niek Starke, dat 20 van de 36 punten binnenhaalde en tegen de Zwollenaren twee punten scoorde. Het laatste punt was cruciaal. Bij verlies zou het team op de laatste speeldag voor het eerst deze competitie op de laatste plaats zijn gekomen. Waarom Ad Werkman en Sebastiaan Pennekamp niet scoorden in de gymzaal aan de Buizerdweg, blijft een raadsel. Werkman liet zelfs twee kansen liggen in vijfde games. Pennekamp scoorde nog wel iets in een miraculeus dubbelspel waarin hij met Starke een 0-2 achterstand omboog in winst.

 

Het tweede jeugdteam is reeds uitgespeeld. Team 3 speelde uit bij TIG 3 met twee invallers uit team 4. Opvallend genoeg verloor alleen vaste 3e-team-speler Johan van der Klis een partij. Na de verliespartij scoorde Van der Klis nog wel twee punten. Martijn Haverkort en Robin Meijer vielen in en wonnen beide drie punten. Haverkort deed dat zelfs zonder gameverlies! De beide invallers dubbelden ook en wonnen knap in vijf games. In Drouwenerveen wonnen de Dedemsvaarters derhalve met 1-9 liefst. Meijer en Haverkort zouden 's middags in hun eigen team spelen, maar tegenstander Appelscha 6 kwam zonder afzegging niet opdagen. Als de wedstrijd al wordt ingehaald, zal dat komende dinsdag (18.00 uur) zijn.

 

Huldiging

 

Op dinsdag 10 december wordt de najaarskampioen gehuldigd. Ook zal het jeugdlid met het hoogste percentage de prestigebokaal uitgereikt krijgen. Zet deze datum in uw agenda en kom naar de gymzaal aan de Buizerdweg voor deze heuglijke gebeurtenis. Aanvang is 20.00 uur.

 

Verslag over andere teams staat op www.ttvdedemsvaart.nl.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring