Vrijwillige opsluiting DJ’s in Dedemsvaarts Glazen huis

Vrijwillige opsluiting DJ’s in Dedemsvaarts Glazen huis

 

Woensdag 11 december gaat het weer gebeuren. Dan laten de DJ’s Sander van Zijl, Peter Schipper en Douwe Hoekstra zich om 19.00 uur opsluiten in het Glazen huis om daar zaterdag 14 december rond 21.30 uur weer uit “bevrijd” te worden.

Vorig jaar werd met veel succes actie gevoerd voor Duchenne Heroes. Die actie bracht ruim € 14.000,00 op. Dit jaar zetten de DJ’s zich in voor de stichting 112-ers. Genoemde stichting heeft het doel om jaarlijks vier tot zes hartewensen van Cystic Fibrosis-patiënten te vervullen. De ziekte CF is ook wel bekend als de taaislijm ziekte. De DJ’s hopen het succes van vorig jaar te kunnen evenaren.

 

Woensdagavond is er op het podium bij het Glazen Huis een optreden van R & A-J Acoustic en vrijdagavond komt De Stuw met een grote band naar het podium. Zaterdag overdag is er een optreden van het clownsduo Harten 2 en vriendinnetje “Whoesjh”. Zaterdagavond verzorgt rock/pop coverband Empire een optreden. De presentatie van de buitenactiviteiten is in handen van Tjerk Prinsse en Thijs Iliohan.

 

Het gehele evenement kan meegeluisterd worden via 105.6 FM. Luisteraars kunnen een nummer aanvragen door een SMS te sturen naar 4477. Per via SMS aangevraagde plaat wordt een bedrag betaald aan de stichting 112-ers.

Via www.glazenhuisdedemsvaart.nl kan ook meegekeken worden naar de gebeurtenissen in het glazen huis.

Tekst: Hans Heering 

Zie ook: www.112actie.nl of op Facebook (Glazenhuis Dedemsvaart) 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring