Leuke prijzen voor top lotenverkopers

De Grote Club Actie is een landelijke loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen krijgt de vereniging extra inkomsten. De jeugdleden van JVC Dedemsvaart verkochten maar liefst 1.700 loten à 3 euro per stuk. Fijne bijkomstigheid is dat van ieder verkocht lot tachtig procent direct naar de clubkas gaat. Roland Knol, de penningmeester van de Jeugd Voetbal Combinatie en actiecoördinator Jos Reuvekamp waren dat ook blije mannen. Zaterdagmiddag reikte Knol de prijzen uit aan de jeugdleden die de meeste loten hadden verkocht.

 

Dyon Mijnheer van F6 had maar liefst 34 loten verkocht en Floris Bosch van D2 en Teun Lamberink van F3 verkochten respectievelijk 25 en 21.

Zij ontvingen uit handen van Knol een fraaie bal en een cadeaubon van Telstar Sport Dedemsvaart. Het F4 team van Roy van Zijl en Tinus Jonkhans kwam als teamwinnaar uit de bus. De spelers van F4 kregen ook allemaal een bal en als extra verrassing mag het team binnenkort een patatje met een snackje gaan eten bij Snackbar Karst aan de Markt.

 

Foto en tekst : Bron

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring