Verkeersregelaars Avereest nu een stichting.

Afgelopen zomer zijn de verkeersregelaars dedemsvaart ondergebracht in een stichting, mede hier door is er een bestuur ingesteld en zijn de statuten notarieel vastgelegd.

 

Als dagelijks bestuur is aangesteld:

 T Starke,  voorzitter./coordinator.

 J Kosse, secretaris/coordinator.

H vd Veen,secretaris/opleidingen./coordinator.

 J Koekkoek,penningmeester./coordinator.

H Kelder,PR/coordinator.

                                                                

                                                                

Deze bestuursleden zijn door de stichtingsleden erkend en als zodanig in functie, door dat verkeersregelaars al bij verschillende evenementen een medewerking hebben verleend zijn het in Dedemsvaart geen onbekende meer dit komt ook doordat de politie steeds meer zaken wat het verkeerregelen aangaat door sluist naar de regelaars, hierdoor zullen verschillende leden een opleiding gaan volgen. Zodat leden als beroepsverkeersleider zullen worden erkend dit houdt in dat niet alleen de politie een beroep kunnen doen op de verkeersregelaars maar ook gemeentes,provincie, maar ook wegenbouwers.

Doordat de verkeersregelaars niet alleen bij mooi weer staan ,maar ook bij z.n.honde weer  is het een must dat er goede en erkende kleding hier voor beschikbaar is, onlangs zijn er lampen en fluiten aan de stichting overgedragen de stichting is dan ook de firma Linde/Kroon electra en installatie en  Koerhuis autobedrijf  hier voor erg dankbaar.

Dit jaar hebben de verkeersregelaars hun medewerking verleend aan de wandeldrie daagse, variarun, tijdens de feestweek, heuveltjesbos loop in Balkbrug, Zuidlaarder markt, Gramsbergen en Hardenberg ook was de stichting aanwezig met de kerst markt an de voart.

Uit deze medewerking komt een vergoeding in de kas van de stichting waar we uit kunnen putten om verschillende hulpmiddelen aan te schaffen,de grootste wens van de vrijwilligers  is goede  en voor alle seisoenen bruikbaar pak,mocht u op welke manier ook met verkeersregelaars te doen krijgen: het zijn altijd nog vrijwilligers die niet alleen hun zelf beschermen maar dat ook van u en dit laatste wil ik graag dik gedrukt.

Voor die mensen die dit aanspreekt we kunnen nog meer vrijwilligers gebruiken u kunt dan het volgende nummer bellen:0523616234

Namens de verkeersregelaars Dedemsvaart alvast een goede kerst en een veilig Nieuwjaar.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring