Samenwerking molen de Star en HVA levert uniek boek op.

In de Turfschuur werd zaterdagmiddag het eerste exemplaar van Molen "De Star" en de verloren molens van Avereest aan wethouder René de Vent overhandigd. Na het welkoms woord van HVA voorzitter Barend Rooseboom, kwam gelegenheid voorzitter van het officiële gedeelte  Harm Knol  aan het woord. Die op zijn beurt het woord gaf Ans Esselink-Reimink en Henk Duistermaat, mensen die mee hadden gewerkt aan het boek. Met een PowerPoint presentatie werd  het boek in vogelvlucht doorgenomen. Hierna werden

Jan Nijensikkens, Theo Bouman, Bert de Ruiter, Detlef ter Haar, Ans Esselink en Janny Slot verast met een aandenken voor hun inzet tot het totstandkoming van het boek. Ook Werner ten Kate werd bedankt voor zijn medewerking.

 Hierna mocht wethouder René de Vent het eerste exemplaar in ontvangst nemen.( Die ook vergezeld was van diverse raadsleden). Stichting Molen de Start verrast met een prachtige pentekening verrast die aangeboden werd door Varwijk, door omstandigheden kon hij niet aanwezig zijn. In zijn slotwoord maakte Barend Rooseboom de aanwezigen er attent op, dat het boek te koop is, en men elk jaar probeert met een nieuw thema een boek uit te brengen.  En dat mem zaterdag en vandaag (zondag) welkom is in de Gashouder voor het jaarlijks terugkerende Kiekjes dag. Wat ook erg aanslaat.   

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring