Herman Dekker benoemd tot lid van verdienste bij SCD’83

Tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie van SCD’83  zaterdagmiddag in het clubhuis maakte voorzitter Henk Kobes tijdens zijn nieuwjaarsrede bekend dat naast de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar er ook reden is om een lid van verdienste te benoemen.  Tot vrijwilliger van het jaar 2013 werd verkozen iemand die vrij jong is, dit om ook de jongeren te stimuleren om iets voor de vereniging te betekenen. In deze verkiezing  worden alle vrijwilligers geëerd voor hun inzet van het afgelopen jaar ditmaal waren de bloemen voor Esmée Krommedijk zij maakt deel uit van de kantinegroep en is actief als speelster van het damesteam. Na het bekend  maken van de vrijwilliger van het jaar maakte de voorzitter in een kwinkslag dat niet de koning maar het bestuur van SCD’83 heeft  behaagd om tot lid van verdienste van vereniging te benoemen Herman Dekker dit vanwege zijn onvermoeibare inzet voor SCD’83 en zijn positieve kritische inbreng op allerlei fronten.

Verder blikte Kobes in zijn toespraak terug  wat  2013 heeft gebracht . SCD’83 bestond 30 jaar met als één van de hoogtepunten het bezoek van de voorzitter van FC Twente Joop Munterman. Ook is er in 2013 een geweldig initiatief genomen door een aantal leden door de Vrienden van SCD’83 op te richten met als doel financieel projecten te ondersteunen binnen de club  momenteel hebben zich al 44 vrienden aangemeld, misschien een goed voornemen om zich ook aan te melden bij de Vrienden.  Met het verfraaien  van de kantine is in het afgelopen jaar een begin gemaakt en alhoewel het nog niet geheel af is laten de al verrichtte werkzaamheden een positieve verandering zien. Bij de sportieve  resultaten van de elftallen op het veld en in de zaal  sprong de promotie van het 1e elftal uit het oog en verheugend is dat er weer een 6e elftal bij de KNVB kon worden ingeschreven. Ook de aan resultaten bij de gezamenlijke jeugdafdeling JVC  werd een vervolg  gegeven. Vele teams konden het kampioenschap vieren waaronder bij het damesvoetbal.

De nieuwe man bij SCD’83 ging verder in over het gezamenlijke doel dat binnen de club elkander bind maar dat dit bij het voetbalspelletje niet ophoud. En waarschuwde daarbij dat niemand groter is dan de vereniging. Deze doelstellingen zijn van belang  om kernwaarden te hanteren dit vertaalt naar SCD’83 noemde Kobes, het ondersteunen van SCD’83, het respectvol met elkaar om gaan, het hebben van een positieve kritische houding  en het hebben van ambities. 

Na de wens van veel voorspoed, gezondheid en geluk werd door de aanwezigen een toast uitgebracht op 2014.                         

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring