Uniek jaar voor MAC van Dedem.

Uniek jaar voor MAC van Dedem.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zaterdagavond van Motor- en Automobielclub van Dedem in het Trefpunt in Balkbrug kon voorzitter Henk Boertien een groot aantal van de ongeveer 150 leden verwelkomen. Met trots kon hij vertellen dat ze gevraagd waren om de organisatie voor halve finale EK grasbaan tijdens de Paarsraces te willen organiseren. Na goed overleg hebben we als bestuur daar mee ingestemd. Organisatorisch kunnen we deze uitdaging wel aan, maar financieel zullen we toch moeten proberen wat extra sponsoren er bij te krijgen. Maar als je als vereniging  maar liefst 18 coureurs uit zeven verschillende landen naar Balkbrug voor de Specialklasse Internationaalklasse kunt halen, heb je toch wel wat te bieden. Dit is voor het eerst dat we dit mogen organiseren. Het is niet alleen de verdienste van ons als MAC van Dedem, maar ook van alle inwoners van Balkbrug dat ze ons hier voor hebben gevraagd.
Bram Beverwijk van het gelijknamige bouwbedrijf werd bedankt voor de sponsoring van het afgelopen jaar. Ook Harriët Zwiers kreeg een bloemetje van de voorzitter. Zij werd in 2013 voor de zesde achtereenvolgende keer nationaal kampioen in de Powergirl klasse. Als nieuw lid werd de 16-jarige Dave Meijerink uit Schuinesloot voorgesteld, hij rijdt in de 250 cc specials. Hier zijn we ook bijzonder blij mee, want ook wij kunnen verjonging gebruiken. En een regionale rijder trekt toch vaak wel wat extra publiek,  als hij dan ook nog lid van onze club is, is bijzonder mooi.
Als laatste blikte de voorzitter terug op de eerste Off the Roadrit die de MAC van Dedem in november jl. heeft georganiseerd. Dit was een geweldig succes waar we op 15 november 2014 een vervolg aan geven. Hierna werd er onder het genot van een hapje en drankje nog gezellig na gezeten.

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring