UITNODIGING.

UITNODIGING.

UITNODIGING.

 

 

Aan alle maatschappelijke organisaties en verenigingen in Dedemsvaart

Dedemsvaart, 13 januari 2014.

 

                               Geachte besturen,

Vorig jaar op 3 juni hebben 55 vertegenwoordigers van 33 vrijwilligers organisaties, zorgpartijen, scholen, kerken enz. uit Dedemsvaart bij elkaar gezeten om nader kennis te maken en te kijken of het zinvol was in de toekomst meer met elkaar samen te werken.

Op maandag 27 januari 2014 zal een vervolg bijeenkomst worden gehouden, waarvoor de organisaties, die 3 juni aanwezig waren, maar ook de organisaties, die om de één of andere reden op 3 juni van vorig jaar niet aanwezig konden zijn, van harte worden uitgenodigd

Vanaf19.45 uur bent u welkom in “t Centrum aan de Langewijk 43 te Dedemsvaart.

Om 20.00 uur zal Wethouder De Vent de avond openen.

Anouk Zwakenbergvan de bestuursdienst Ommen-Hardenberg zal vervolgens een inleiding verzorgen over de ontwikkelingen, die binnen het sociale domein gaan veranderen en uitleggen wat de gebied gebonden teams gaan doen, die in de gemeente Hardenberg gaan werken.

De volgende spreker isRob de Jong. Hij is directeur van de Vrijwilligers Centrale Deventer.

Hij zal u meenemen naar de trends en ontwikkelingen van het vrijwilligerswerk, waar verenigingen en andere organisaties mee te maken kunnen krijgen.

Het programma zal tot omstreeks 21.30 uur duren. Daarna is er tijd om informeel na te praten onder het genot van een drankje.

Wilt u van te voren aangeven of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen. Dat kan tot uiterlijk tot 24 januari door een mailtje te sturen naar info@plaatselijkbelangdedemsvaart.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag doorgeven wie wij kunnen verwachten en namens welke organisatie u komt.

Wij zien u graag op maandag 27 januari 2014 om 19.45 uur in Het Centrum aan de Langewijk te Dedemsvaart.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Plaatselijk Belang Dedemsvaart

Gerrit Schipper

voorzitter

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring