Steeds meer mensen weten de Buurtkamer te vinden

Steeds meer mensen weten de Buurtkamer te vinden

Gasten gaan met elkaar in gesprek over de dagelijkse dingen en spelen b.v. een gezelschapsspel. Voor mensen is het sociale contact erg belangrijk. Het kan zijn dat men alleenstaand is en daarom de Buurtkamer bezoekt maar ook echtparen komen er. De bezoekers vinden het gezellig om met elkaar in contact te komen. In de Buurtkamer in Dedemsvaart heerst volop gezelligheid. Gasten vermaken zich prima met gezelschapspellen zoals o.a sjoelen, mens erger je niet, rummikub. Woensdagmiddag was er tevens een mogelijkheid om de te genieten van heerlijke stamppotten.

“ Het is veel gezelliger om met elkaar te eten dan alleen” aldus gasten die regelmatig de Buurtkamer bezoeken. De gasten gaan na afloop van de middag met een voldaan en tevreden gevoel naar huis.

De vrijwilligers vinden het prettig om te horen “Bedankt…het was weer fijn hier aanwezig te zijn en tot de volgende keer!” Dat geeft de vrijwilligers energie om in de toekomst weer activiteiten te organiseren. Zo kan er op donderdagmiddag 13 februari geschilderd worden. Op woensdagmiddag 26 februari komt er een enthousiaste accordeonist zijn muziek ten gehore brengen. Gasten zullen spontaan meezingen met bekende liedjes. Een verhalenvertelster komt donderdagmiddag 13 maart haar verhaal vertellen. Op dondermiddag 20 maart wordt er weer bingo gespeeld. Voor enkele activiteiten wordt opgave en een bijdrage gevraagd.

Voor meer informatie en of opgave kunt u bellen naar 0523 614645 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring