Dames TTV Bos Bedden-Dedemsvaart starten thuis

Dames TTV Bos Bedden-Dedemsvaart starten thuis

Deze week begint voor de meeste teams van tafeltennisvereniging Bos Bedden-Dedemsvaart de nieuwe voorjaarscompetitie. Het derde en vierde seniorenteam speelden afgelopen week echter al voor de competitie tegen elkaar. Zij hielden elkaar in evenwicht.

 

Om tegemoet te komen aan de vele wensen van gelijk thuis spelen, kon de competitieleiding geen mooiere oplossing bedenken dan het onderlinge duel tussen de Dedemsvaartse teams voor de competitiestart te plannen. Beide teams zouden elkaar door de indeling namelijk in de laatste speelronde treffen en het op een akkoordje kunnen gooien als het de vereniging zo uitkomt. Dat kan nu niet gebeuren.

 

Het duel tussen het gedegradeerde derde team en vierde team eindigde in 5-5. Het derde team zal balen door de opstelling van reservespeler Amanda van Dijk bij team 4. Puur voor noodgevallen is zij toegevoegd aan dat team en meteen was het nodig een beroep op de 1e divisie-speelster te doen door onbeschikbaarheid van Annemarie Bredewoud en Jan Uythof. Zij won dan ook drie punten voor team 4. Annet Pouls pakte ook een punt voor het vierde team en samen mazzelde het tweetal in het dubbelspel naar de winst in vier games. Voor het vierde team scoorde Daniëlle Pekel niet. Zij hield een nare nasmaak over aan het openingsduel waarin ze pas in de vijfde game moest buigen voor Lex Koopman. Voor het derde team was dat het enige punt dat Koopman scoorde. Ian Tempelman, met wie Koopman het dubbel verloor, pakte net als Sander Uythof twee enkelspelpunten.

 

De overige teams van TTV Bos Bedden-Dedemsvaart gaan in de nieuwe week ook van start. Zaterdag spelen de landelijke teams in eigen huis. De dames gaan thuis van start tegen het gepromoveerde Tafeltennis Zwolle 1. Van onderschatting mag geen sprake zijn. Het verleden wijst uit dat de Dedemsvaartses het altijd moeilijk hebben tegen de provinciegenoten. De bezoekers hebben inmiddels al een wedstrijd vooruit gespeeld en verloren thuis met 4-6 van US 2. Tegelijk met de dames gaat het eerste jeugdteam de strijd aan met Kampenion 3 uit Kampen. Beide wedstrijden in de gymzaal aan de Buizerdweg in Dedemsvaart beginnen om 14.00 uur.

 

De eerste speelronde ziet er verder als volgt uit. Jeugd: Delta Impuls 1 - Dedemsvaart 2 (zat), Appelscha 5 - Dedemsvaart 3 (zat), HOU-Tafel '77 1 - Dedemsvaart 4 (zat). Bij de senioren wordt De Treffers '70 3 - Dedemsvaart 1 vrijdag gespeeld of uitgesteld. Andere teams kennen dit programma: MSK 1 - Dedemsvaart 2 (maa), Dedemsvaart 3 - De Treffers '70 6 (din), Dedemsvaart 4 - Olympia '54 2 (din), Emmen 2 - Dedemsvaart 5 (maa), TIOS '66 4 - Dedemsvaart 6 (din), DETO 5 - Dedemsvaart 7 (maa). Thuiswedstrijden beginnen om 20.15 uur.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring