Twee monologen op scholengemeenschap de Zeven Linden.

Twee monologen op scholengemeenschap de Zeven Linden.

Unieke examenstukken op  scholengemeenschap de Zeven Linden. Voor het eerst waren er leerlingen die voor het vak kunst en drama een examenstuk in elkaar moesten zetten. Dinsdag was voor Daphne Göksen, en Charlotte Hesseling de belangrijke dag om voor de ogen van ouders fam. en leerlingen hun kwaliteiten op de bühne te laten zien. Dat de dames vlak voor hun optreden een interview afgaven gaf al aan dat ze erg zelfverzekerd waren. Dat is zeker ook de verdienste van docent Moniek van ’t Westende. Zij heeft haar sporen tijdens de theatergroep Venividi al dik verdient. Daphne mocht de spits in het vernieuwde theater van de school met het monoloog Cleopatra afbijten. Wat ze zeker als een allround actrice deed. Tijdens de korte pauze moest Charlotte diverse mensen aansturen om het decor snel te veranderen. Ja want het was niet alleen acteren, ook alles er om heen moesten de dames zelf regelen, tot de PR aan toe. Charlotte boekte met haar monoloog “De menselijke stem” zeker net zo veel succes als Daphne. De 2 dames kregen dan ook een verdiend een daverend applaus. Het zou mij niet verbazen dat we ze in de toekomst zeker bij VAKK Hardenberg tegen zien komen.   

Door een technisch probleem zijn er wat minder bewegende beelden van Charlotte. Vandaar er extra foto van haar beschikbaar zijn gesteld door haar vader Gert Hesselink.

 

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op de Zeven Linden, dan hebt u daar donderdag avond 30 jan. tijdens het openhuis van 19.00 uur en 21.00 uur alle mogelijkheid voor

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring