Uitreiking 1e exemplaar Kloetenvaria 2014

Uitreiking 1e exemplaar Kloetenvaria 2014

Ter ere van Prins Robin I (Lok) en Jeugdprins Daan I (Valk) organiseert carnavalsvereniging De Venekloeten zaterdag 8 februari het Prinsenbal in de Hofresidentie aan de Langewijk. De feestelijke avond begint om 20.00 uur.

 

De bezoekers kunnen genieten van optredens van de Dansmariekes en “Flater Pretorkest”, het prettigste pretorkest van Nederland. Het Venekloeten DJ team zorgt voor de verdere muzikale invulling van de gala-avond. Voor Hofleden luidt de dresscode “in pak”. Andere gasten zijn hartelijk welkom in de blauwe Venekloetenkiel.

 

Tijdens de avond wordt het eerste exemplaar van de 39e editie van de “Kloetenvaria” gepresenteerd. De carnavalskrant is – behoudens het drukken – weer helemaal door eigen mensen samengesteld en opgemaakt. In de week van 10 februari wordt het meergelezen jaarblad in het Avereester land huis aan huis bezorgd in Dedemsvaart en de kom van Balkbrug.

 

Opening ‘t Kloetje

Vrijdagavond 7 februari komen de Prinsen van Kloetendonk nog in actie bij de openingshandeling van de tijdelijke carnavalswinkel ’t Kloetje in de Julianastraat. Dankzij de heer Gerwin Drogt heeft de jeugdcommissie ruimte ter beschikking gekregen in het bedrijf Plentyparts aan de Julianastraat 3a. De openingstijden van de carnavalswinkel staan in de nieuwste Kloetenvaria vermeld.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring