Offday bij SCD’83, 1-3 verlies tegen SVV’56

Offday bij SCD’83, 1-3 verlies tegen SVV’56

Laagvlieger SVV’56 heef zaterdagmiddag optimaal geprofiteerd van de offday bij SCD’83 op het sportpark “de Boekweit”. Bij het eindsignaal van scheidsrechter Bruggeman stond het maar liefst 1-3 voor de ploeg uit Sibculo.

 SCD’83 kon het punten verschil deze wedstrijd niet  waarmaken het  lukte de ploeg van Jonkman niet om het spel van SVV’56 te doorbreken en het naar de hand te zetten. SVV’56 gekomen om niet te verliezen speelde compact met veel mensen achter de bal en gokkend met  de lange bal naar de twee spitsen. In de 10e minuut kreeg Robin Wessels al een dot van een kans op doorkoppen van Jan Nijboer maar de inzet was te zacht doelman Zwiers kon eenvoudig oprapen. Aan de andere zijde kwam SCD’83 niet verder dan paar cornerballen in de 24e minuut was de ploeg dichtbij een treffer de inzet van Ramon Hulleman werd voor lijn gekeerd. SVV’56 anticipeerde snel uit deze situatie, met een verre bal werd op rechts Robin Wessels gevonden de verdediging van SCD’83 was volkomen zoek eenvoudig werd de vrijstaande Jan Nijboer gevonden die 0-1 aantekende. SCD’83 kreeg nog een aantal kansen op de gelijkmaker voor de rust. Sven van der Hulst van dichtbij te zacht in en schoot voorlangs. Frank Redder zag zijn  vrijetrap net over de kruising gaan.

De start van de tweede helft zag voor SCD’83 veel belovend uit  SVV’56 werd terugdrongen Erik Wencker had pech dat zijn inzet na 5 minuten door Rene Hendriks op de lijn werd gekeerd. Nadat de treffer van Van der Hulst wegens buitenspel was geannuleerd was het in de 59e minuut wel raak voor de thuisploeg. Mathijs Schumacher zag bij een snelle aanval Damon Nouri  en via Rabi Ezzat stond het 1-1. In plaats van door te drukken liet de ploeg zichzelf in de luren leggen door SVV’56 door een aantal domme fouten. Doelman Zwiers liet zich bijna verrassen door een vrijetrap van 30 meter door Niek van Dijk te koste van een corner werd overgetikt de SCD formatie verzuimde op te ruimen en de vrijstaande Van Dijk scoorde 1-2 in de 65e minuut. Met nog een kwartier te spelen was het weer slikken voor SCD’83 doelman Zwiers gooide een bal niet ver genoeg uit Robin Wessels pikte op bij de voorzet stond Sebastiaan Bolks helemaal vrij en knalde zijn ploeg naar  1-3. Ook de ingebrachte wissels bij SCD’83 konden het tij niet meer keren.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring