Total Security Advice pakt weer drie punten

Total Security Advice pakt  weer drie punten

Het Total Security Advice Volleybalteam uit Dedemsvaart speelde donderdagavond  thuis tegen De Weide uit Hoogeveen. Met nog een paar wedstrijden voor de boeg is het voor TSA zaak om scherp te blijven, want het kampioenschap in de Knapper-competitie lonkt.

In de eerste set ging TSA een beetje ongemakkelijk van start. Er werden kleine foutjes gemaakt, waardoor het tot de stand 5-5 redelijk gelijk op ging. Maar daarna hervond TSA zichzelf en nam snel afstand van de tegenstander. TSA genereerde veel servicedruk, de aanval was verzorgd en effectief en er werd ook goed geblokkeerd op de aanval van de tegenstander. Daardoor werd de eerste set toch relatief eenvoudig gewonnen met de stand 25-12.

De Weide bleek niet van plan zich zo maar neer te leggen bij het verlies in de eerste set en gaf in de tweede set flink partij aan TSA.  Maar de wedstrijdspanning die daaruit volgde, leek TSA vleugels te geven. De pass op de spelverdelers Gert Wunnink en Daniëlle Hahn was erg goed, die er op hun beurt voor zorgden dat de aanvallers goed in stelling kwamen. Maar De Weide verdedigde sterk en wist  ook de nodige punten te scoren. TSA trok echter aan het langste eind en won de set met 25-22.

Tijdens de derde set leek De Weide zich toch neer te leggen bij het verlies. TSA liep daardoor relatief eenvoudig weg van de tegenstander, mede dankzij goed aanvallend werk van Jenny Gerrits en Jan Bakker. Binnen het team van De Weide begin het onrustig te worden en mopperden de spelers op elkaar. Daardoor kon TSA het karwei snel afmaken en won ook de derde set met de stand 25-8.

Foto: archief

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring