Winteb en Hebro bundelen samen de krachten

Winteb en Hebro bundelen samen de krachten

Dat de wegrace momenteel zwaar onder druk staat vanwege de economische malaise zal niemand verbazen. Menig team heeft de nodige moeite om het hoofd boven water te houden en van start te kunnen gaan. 

Dat overkwam ook het Hebro team van wegracecoureur Kervin Bos. Jarenlang streed dit team uit Lemmerveld mee voor het Nederlands Kampioenschap. Maar ook bij dit succesvolle team sloeg de financiële malaise keihard toe. Ondanks de nodige inspanningen van het bestuur kon men het financiële plaatje voor 2014 niet helemaal rond krijgen. Daarop werd naarstig naar een oplossing gezocht en gevonden. Toen Albert van der Velde eigenaar van het Winteb-Elcee-DeBoer team van de problemen hoorde was de deal snel gemaakt. Door het Hebro team te intergreren in het Winteb team ontstond er een sterke combinantie die onder de naam “Winteb- Liquidrubber Racing Team” in het seizoen 2014 van start zal gaan.
Albert van der Velde ziet de samenwerking wel zitten. “Samen sta je sterker en met een coureur als Kervin Bos die dit seizoen van start zal gaan in het Dutch Superbikes hebben we meteen topper in huis. Aanvankelijk wilde ik dit jaar een rust pauze inlassen maar toen ik het nieuws van Kervin vernam zijn we direct aan tafel gaan zitten. Het is een mooie samenwerking en ik verwacht weer mee te kunnen gaan strijden voor de hoofdprijs” aldus Van der Velde.

Ook Kervin Bos is blij met de nieuwe samenwerking. Dit jaar ga ik op de Ten Kate Honda CBR1000RR Fireblade van start in het Dutch Superbikes. Het is een prettig gevoel dat alles op het laatste moment als nog in orde is gekomen. Ik ga met veel vertrouwen van start in dit nieuwe team. Volgende week ga ik naar Spanje toe voor de Pirelli banden testen en gaan we kijken hoe de Honda Fireblade stuurt. Ik sta te trappelen van ongeduld om weer van start te kunnen gaan op deze motorfiets.
bron website Hebroracing.nl 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring