Dames TTV Bos Bedden-Dedemsvaart onderuit

Dames TTV Bos Bedden-Dedemsvaart onderuit

De dames van tafeltennisvereniging Bos Bedden-Dedemsvaart zijn zaterdagavond onderuit gegaan bij US 2 in Amsterdam. In de hoofdstad werd een verlies geleden van 7-3.

De wedstrijd begon uitstekend voor de Dedemsvaartses. Annemarie Zijnstra zette haar team op voorsprong door in vijf games het openingsduel te winnen. Daarna was het even gedaan met de pret, want nederlagen voor Amanda van Dijk en Chantal Knol en een opvallend snel verlies in het dubbelspel (Zijnstra en Van Dijk) bracht de thuisploeg op 3-1.

De Dedemsvaartses zetten opnieuw aan en door zeges van opnieuw Zijnstra en Knol werd de stand weer gelijkgetrokken. Hierna was het definitief gedaan. De thuisploeg trok een eindsprintje en scoorde de resterende vier punten, waarbij de laatste twee in vijf games beslist werden. Van Dijk scoorde zodoende niet, Knol pakte één punt en Zijnstra twee punten. Volgende week volstaan vijf punten voor nieuw lijfsbehoud in de eerste divisie, dan tegen de hekkensluiter.

Jeugd: 2x verlies, 2x winst

Het eerste en tweede jeugdteam speelden op vreemde bodem. Beide teams verloren met 8-2 bij Emmen 2 en De Treffers '70 3. Voor team 1 scoorden Niek Starke en Ad Werkman een punt. Voor team 2 pakten Lennert Keuning en Lisa van Eijk een punt.

Het derde en vierde jeugdteam ontvingen Emmen 4 en 5 en wonnen beiden met 6-4. Lita Koopman zette voor team 3 de maximale score neer. Johan van der Klis en Hanneke van Eijk pakten een punt. Bij team 4 werden de scores gelijkmatig verdeeld: Martijn Haverkort, Claudi Scholten en Roselin Kappert scoorden elk twee punten.

 

Voor verslag van de seniorenteams en het programma van volgende week, neem een kijkje op http://www.ttvdedemsvaart.nl/.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring