Nominatie Fleur Bloemen Award 2014

Nominatie Fleur Bloemen Award 2014

Linde, 09-04-2014

Geachte ouders van obs De Lindert.

 

Nominatie Fleur Bloemen Award 2014


De Fleur Bloemenstichting wil in 2014 weer de Fleur Bloemen Award  toewijzen aan een persoon of instantie, die zich ’t afgelopen jaar meer dan verdienstelijk heeft gemaakt om op te treden tegen het pestgeweld.  In de afgelopen maanden hebben bezoekers van de website www.fleurbloemenstichting.nl   genomineerden voorgedragen voor deze  Fleur Bloemen Award 2014.

Op de website van de Stichting ,  pagina Informatie – Genomineerden,  is een korte biografie  geplaatst van de kandidaten die voor de prijs in aanmerking komen. Lees wat hen drijft om pestgedrag aan te pakken en bepaal wie uw favoriet is. Onderaan de pagina kunt u uw stem uitbrengen.

Vanzelfsprekend zouden we ’t erg waarderen als u een stem wilt uitbrengen op “Wilma Fieten en de leerlingen van obs De Lindert” .

Hopelijk kunnen we op uw medewerking en die van vele anderen rekenen!

Zegt het voort!

Zangeres Wilma Fieten en leerlingen OBS de Lindert uit Linde

Zangeres Wilma Fieten maakte samen met leerlingen van basisschool de Lindert uit Linde een cd met daarop een lied tegen pesten. Samen met muziekleraar Frank Boerrigter werd er wekenlang geoefend. De cd met het anti-pestlied  “Toverstafje voor de pijn”  werd op 23 augustus van het afgelopen jaar aan het publiek gepresenteerd en aan burgemeester Roger de Groot van het Drentse Zuidwolde uitgereikt. Een en ander vond plaats bij de Muur tegen Geweld in De Wijk.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring