Attractiepark Slagharen breidt uit in aanbod en beleving (Update)

Sinds 4 april is het weer genieten geblazen op Vakantie- en Attractiepark Slagharen. Waar veel pretparken de prijzen voor de gelegenheid maar weer omhoog gooien, houdt Attractiepark Slagharen zich hiervan afzijdig. Het management van het park vindt het volgens persvoorlichter Claudius Wolff ’niet gepast om in tijden van crisis de entreeprijzen te verhogen.’ Wel benadrukt het management dat ze fors investeert in aanbod en beleving.

Met een nieuwe attractie, een nieuwe show en vernieuwde accommodaties heeft het park zich goed voorbereid op het komende seizoen. In Adventureland vind je de nieuwe attractie, The Chocolate Factory. Hier maak je je eigen chocoladereep, lolly of bonbon. Ook nieuw is de Magic Circus Show, hier zie je illusionistenduo Winfried & Angelique, fireman Alex en balloonman Maier. Zij maken er een magische show van in het American Circus. 

84 Wigwam Deluxe indianententen

De grootste investeringen heeft Slagharen gedaan op het vakantiepark. Hiervoor gaan we eerst even 20 jaar mee terug in de tijd. In 1993 werden de eerste Wigwam tenten gebouwd, om een goedkope accommodatie te bieden. Na 20 jaar zijn deze accommodaties hard toe aan een opknapbeurt. Dit jaar worden er daarom 84 gloednieuwe Wigwam Deluxes gepresenteerd, deze vervangen een groot deel van het oude ’tentenkamp’. Commerical Manager Niels Dijkstra geeft aan dat Slagharen de bezoekers een volledig andere beleving van het Wilde Westen willen geven, de Wigwam Deluxes zijn dan ook volledig gethematiseerd en hebben allen een vernieuwd eigen sanitairgebouw. Nog meer vakantiepret beleef je bij een overnachting in een Nevada lodge, twee exemplaren zijn vanaf dit jaar voorzien van een Jacuzzi. Daarnaast is het nu mogelijk een Tuk Tuk te huren om de omgeving van Slagharen te ontdekken.

Pony’s zijn terug

Niet alleen de Wigwam Tenten en Nevada Lodges zijn aangepakt, ook de pony’s zijn terug! Na lang aandringen van diverse vakantiepark bezoekers krijg je bij een verblijf in een Buffalo Ranche op de Slagharen Ranche, een pony tot je beschikking. Deze kun je knuffelen, borstelen en voeren. Cowboy Buffalo Joe helpt je hierbij en leert je alles wat je moet weten over de verzorging van je pony. Beleef zelf de primeur en geniet ook van een pony bij je vakantiehuisje!

Bij Attractiepark Slagharen geldt geen vaste entreeprijs, met verschillende prijzen per dag kan het park bezoekers precies bieden waar ze voor betalen. ’Op deze wijze kunnen bezoekers met een kleine portemonnee ook genieten van een dagje uit’, aldus Wolff. Het is tevens een stimulans om mensen op minder drukke dagen binnen te laten, in de weekenden betaal je namelijk een hogere entreeprijs dan op doordeweekse dagen. Een andere optie om te besparen op een dagje Slagharen is door boodschappen te doen. Doe dit wel bij C1000 of Jumbo, hier spaar je bij iedere 10 euro zegels voor op je spaarkaart. Een volle spaarkaart geeft je tot 64% korting op Attractiepark Slagharen tickets. Ook valt er altijd veel te besparen op een entreekaartje door op internet te zoeken naar Attractiepark Slagharen korting. kijk ook op.http://www.uitmetkorting.nl/attractiepark-slagharen/korting-attractiepark-slagharen-56-67301 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring