Theater in De Baron

Theater in De Baron

Zoals iedereen tijdens het open huis van De Baron van 22 maart heeft kunnen zien is de grote Troonzaal om te bouwen tot een volwaardige theaterzaal met 208 zitplaatsen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om voorstellingen en optredens te huisvesten en Dedemsvaart dus ook een cultureel huis rijker is geworden.

 

Inmiddels is er een breed programma samengesteld waardoor er voor iedereen wel een keer iets leuks voorbij komt. Of je nu houdt van zang, musicals of cabaret, het is er te vinden! Op dit moment is de kaartverkoop voor de eerste cabaretvoorstelling van vrijdag 25 april in volle gang. Op het programma staat cabaretgroep Boerenblond; een vierkoppig gezelschap dat alledaagse humor op een fantastische wijze weet te vertalen in herkenbare typetjes. Met hun droge sketches en soms gevoelige liedjes krijgen ze de zaal makkelijk plat. Gewoon een heerlijk avondje lachen dus.

 

Om dit soort voorstellingen toegankelijk te maken voor iedereen is de prijs bewust laag; 12,50 euro per stoel. De kaartverkoop loopt via het Grand Café van De Baron of men kan via de website kaartjes reserveren. Vooraf een hapje eten behoort ook tot de mogelijkheid aangezien De Baron speciale theatermenu’s serveert; dit maal een “Boerenblondmenu”.

 

Met de komst van De Baron is Dedemsvaart een nieuwe verbindende schakel rijker, waar men elkaar kan ontmoeten en met elkaar plezier kan maken of hebben. Dus ook met lekker eten en theater!

 

Voor meer info over De Baron en de mogelijkheden; www.debarondedemsvaart.nl

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring