Nieuwe hoofdsponsors voor AMBC Staphorst

Nieuwe hoofdsponsors voor AMBC Staphorst

In de week dat de club druk doende was met de voorbereidingen voor het pinkster- wegrace weekend heeft het AMBC bestuur en de sponsor commissie in een gezellig samenzijn nieuwe overeenkomsten af kunnen sluiten met een vijftal hoofdsponsors. Deze vijf bedrijven zijn de komende drie jaar te zien in de huisstijl van de club en worden als AMBC hoofdsponsor getoond.

 

Vier ondernemingen, Klaas Boer tekenburo, De Reest multimedia, Hofstede motoren en Hofstede bos en tuin en Café/ zaal Spoorzicht hebben hun overeenkomst als AMBC hoofdsponsor verlengt. Nieuw is aannemingsbedrijf Mussche bv, net als de overige bedrijven ook afkomstig uit Staphorst. Voorzitter Henk Haasjes bedankte deze ondernemers tijdens de bijeenkomst in het AMBC clubhuis voor hun bijdrage aan de club. Behalve deze vijf hoofdsponsors prijst de AMBC zich gelukkig met alle sponsoren en dankt ook die voor hun vertrouwen in de vereniging. Zonder sponsoring kan de AMBC niets beginnen en alle sponsors van klein tot groot zijn hierbij belangrijk. Maar, zoals Haasjes omschreef, heeft de club dankzij de hoofdsponsors vooral een gezonde basis om haar evenementen te kunnen organiseren en projecten als de uitbreiding van het wiede gat te kunnen bewerkstelligen.

Op de foto: vlnr: AMBC voorzitter Henk Haasjes, Klaas Boer (Klaas Boer tekenburo), Kina de Olde (De Reest mutimedia), Klaas Hofstede (Hofstede motoren), Jarno Redder en Harjan Redder (Spoorzicht) Op de foto ontbreekt Dhr Mussche van aannemingsbedrijf Mussche bv.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring