Collin Veijer pakt dubbel tijdens thuisrace.

Collin Veijer  pakt dubbel tijdens thuisrace.

Een week na de races in Goes waar Staphorster Collin Veijer een 3e plaats wist te behalen was de VRNRacing coureur er uitermate op gebrand om tijdens zijn thuisrace afgelopen Zaterdag op het evenementen terrein de Tippe in Staphorst een klinkend resultaat neer te zetten.

Race 1:         

Vanaf de pole vertrekkend was het de VRN-rijder die de leiding in handen nam en na een paar ronden was het Collin samen met de man op de tweede plaats die een gaatje wisten te slaan ten opzichte van de rijder liggend op de 3e plaats, in de navolgende ronden weet de jonge Staphorster zich heel iets los te rijden, en halverwege ronde 9 maakt de rijder op de 2e positie een foutje en komt hard in aanraking met de strobalen waardoor hij ten val komt, de voorsprong tot de 2e positie is daardoor voor Collin plotseling tot ongeveer 10 sec. opgelopen en daarmee de race gecontroleerd naar zijn 1e winst van de dag kan uitrijden met een voorsprong van 11.129 sec. op de finishlijn.

Race 2:

Wederom was het Collin die vanaf start de leiding nam en direct een klein gaatje te slaan ten opzichte van de tweede plaats welke hij gedurende de race kon uitbouwen en hiermee ook de tweede race op zijn naam mocht schrijven.

Commentaar Collin:                                                        

“Ik ben erg blij met het resultaat van vandaag heb echt alles gegeven het is gelukt wat ik vooraf wilde en dat is mijn thuisrace winnen .”   

Voor het aankomend weekeind staat er voor het VRNRacing team alweer de volgende race op het programma dit is de 2e race om het Italiaanse C.I.V. kampioenschap welke vereden zal worden op het circuit van Casaluce gelegen 200 kilometer onder Rome.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring